How to get nightlies

Discussion in 'Cyanogenmod - D2' started by jp1m16, Jul 8, 2011.

DroidForums.net is the premier Android Forum - Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
  1. jp1m16
    Offline

    jp1m16 Member

    Joined:
    May 13, 2011
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Hey all. New to cyan. What's the best way to get the recent builds on this rom please. "

    Sent from my DROIDX using DroidForums
  2. simon_lefisch
    Offline

    simon_lefisch Member

    Joined:
    Jan 27, 2011
    Messages:
    388
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    SoCal
    Ratings:
    +0
    revnumbers.info or you can download rom manager from the market, purchase the premium version and you'll get notifications when the nightlys are available.

    sent from my DROID2 running CM7
  3. pressguy27
    Offline

    pressguy27 Member

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    181
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    michigan
    Ratings:
    +0
  4. jp1m16
    Offline

    jp1m16 Member

    Joined:
    May 13, 2011
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Thanks gang I don't see for Droid x though

    Sent from my DROIDX using DroidForums
  5. pressguy27
    Offline

    pressguy27 Member

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    181
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    michigan
    Ratings:
    +0
  6. jimmysdg
    Offline

    jimmysdg New Member

    Joined:
    Nov 28, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    This is the Droid 2 forum.
  7. loki993
    Offline

    loki993 Member

    Joined:
    Nov 11, 2010
    Messages:
    625
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Michigan
    Ratings:
    +3
    When I mess with the ROM Manager it says I need colckwork recovery installed. I though I already had it, thats what I used to flash different roms and do nandroid backups right? It wont mess that uo if I install it through the ROM Manager will it?
  8. d4dEf@c@
    Offline

    d4dEf@c@ Member

    Joined:
    May 26, 2011
    Messages:
    636
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Colorado
    Ratings:
    +2
    you can install directly from recovery.... but if you have ROM manager installed you and you're getting that error, you might need to reflash the recovery from within CW, it should then let you install from CW. All it does is automatically launch the recovery and install the .zip file.