How to disable mobile sites in stock browser?

Discussion in 'Android General Discussions' started by jrl9851, Aug 9, 2010.

  1. jrl9851

    jrl9851 Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    709
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Anyway to do this?
     
  2. cupfulloflol

    cupfulloflol Senior Member

    Joined:
    Dec 5, 2009
    Messages:
    1,898
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    Ratings:
    +23
    E2A Open Browser first, then... Type "about:debug" without quotes into the browsers URL box. Then press menu > more > settings. Scroll down to the bottom you should see UAString, change it to desktop.
     
  3. jrl9851

    jrl9851 Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    709
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    thanks!!!!
     
  4. missrachel

    missrachel Member

    Joined:
    Apr 11, 2010
    Messages:
    141
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Orlando, Florida
    Ratings:
    +0
    Now... when I open my browser and tap the URL box to type, it says "Search or type URL"... I typed "about:debug", but I can't access the menu by tapping the menu button while this search thing is open. If I hit back, "about:debug" is gone, and if I hit go it renders a google search. What am I doing wrong?? lol...

    I love your username by the way! lawl ;)
     
  5. jrl9851

    jrl9851 Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    709
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    You have to click "go" after you type about:debug
     
  6. missrachel

    missrachel Member

    Joined:
    Apr 11, 2010
    Messages:
    141
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Orlando, Florida
    Ratings:
    +0
    bahahaha WOW. Thanks. Um, Sorry about that. /blonde LOL :)
     
  7. Zac7

    Zac7 Member

    Joined:
    Nov 19, 2009
    Messages:
    203
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I am wondering about the same thing cause I'm using sapphire and the only thing that is missing is the custom user agent option like what comes with cyanogen and other custom roms. I know there is a way and would love to know how. The about:debug doesn't spoof ur ip to make it look like a desktop completely like the user agent option.
     
  8. aminaked

    aminaked Silver Member

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    2,183
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    California, USA
    Ratings:
    +0
    I highly recommend dolphin hd...free from the market.
     
  9. nuttz565

    nuttz565 New Member

    Joined:
    Aug 10, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Yep I will second this. If you must view a web page in its entirety just use Dolphin.
     
  10. Zac7

    Zac7 Member

    Joined:
    Nov 19, 2009
    Messages:
    203
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I really just don't like dolphin. I have tried it many times. There is a way for the stock browser to do the same thing as dolphin bc it could be done on other custom roms like cm6 and that was my question. Thanks anyways guys.
     
Search tags for this page
android browser disables mobile sites
,

disable facebook mobile site

,

disable mobile sites

,
disable phone browser viewing
,
droid 2 global disable mobile.sites
,
facebook mobile website disable
,
how to permanently disable mobile site view
,
how to turn off mobile view facebook android