How to bring back App Selection Menu?

Discussion in 'Android General Discussions' started by lyam, May 5, 2010.

  1. lyam

    lyam Member

    Joined:
    Feb 1, 2010
    Messages:
    157
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    You know how if you have multiple apps that perform a function and you are sometimes asked to select which app you want to use? For instance, when you click on a link and have multiple browsers installed you are asked which one to use to complete the action.

    I'm no longer asked this for ringtones selection. How can I regain this prompt so that I can select Zedge ringtones or music instead of the system defaults? Specifically in Handcent.

    Thanks.
     
  2. Vitticeps

    Vitticeps Member

    Joined:
    Nov 26, 2009
    Messages:
    517
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I don't use Zedge but most likely has a setting to make it the default? Otherwise maybe try uninstalling and reinstalling it so it attempts to make itself default again.
     
  3. lyam

    lyam Member

    Joined:
    Feb 1, 2010
    Messages:
    157
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I may have to try uninstalling it and reinstalling it, then. I don't want anything to be the default. I want the ability to choose at will.

     
  4. Big Cam

    Big Cam Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    913
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Fargo, ND
    Ratings:
    +0
    Setting > Applications > Manage > Menu > Filter > All > "android system" > Select "Clear Defaults"

    I'm pretty sure it's android system, if you would have choosen Zedge as the default then you would clear the defaults in the Zedge app.
     
  5. Shusuke028

    Shusuke028 Member

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    196
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    First go to settings>applications>manage applications> then go to the application, that's your default and click reset defaults
     
  6. lyam

    lyam Member

    Joined:
    Feb 1, 2010
    Messages:
    157
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Excellent, that was exactly what I was looking for. It worked perfectly. Thanks!

     
  7. Big Cam

    Big Cam Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    913
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Fargo, ND
    Ratings:
    +0
    That works too but it clears all defaults.
     
Search tags for this page
get menu button back android
,
how to bring back menu button on android phone
,
how to bring back the menu icon on android
,
how to get app menu back on android
,
how to get back menu icon on android
,

how to get menu button back on android

,
how to get menu icon back in android
,
how to get menu icon back on android
,
how to get my menu button back on android
,
how to get phone icon back on android