How much better is 3.0 over 2.5?

Discussion in 'UltimateDroid' started by Grey Hawk, Feb 14, 2011.

  1. Grey Hawk

    Grey Hawk Member

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Messages:
    364
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Tempted to flash it, but I don't know because 2.5 runs very smooth for me.
     
  2. dredhead407

    dredhead407 Member

    Joined:
    Nov 4, 2010
    Messages:
    154
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    A lot better. Everything got revamped to a certain point

    Sent with my super buff thumbs ;)
     
  3. illmatic636

    illmatic636 Active Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    1,420
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    NYC
    Ratings:
    +2
    That's what a nandroid backup is for. Don't be scured.
     
  4. 306stang

    306stang Member

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    129
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    ATL
    Ratings:
    +0
    crazy redraws using LP
     
  5. boristhebladexx

    boristhebladexx Member

    Joined:
    Nov 26, 2009
    Messages:
    116
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Connecticut
    Ratings:
    +0
    i fear the redraws. they're getting atrocious on the gingerbread ROM by peter alfonso.
     
  6. removement

    removement Member

    Joined:
    Nov 12, 2010
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Milwaukee, WI
    Ratings:
    +0
    Lock homepage in memory
     
  7. hookbill

    hookbill Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,502
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    168
    Location:
    N.E. Ohio
    Ratings:
    +8
    I'd say it's .5% better.dancedroiddancedroiddancedroid
     
  8. schmaltzy

    schmaltzy Member

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    220
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Been running for about 4 hours now. Haven't had a single problem, redraw, or FC. I wiped EVERYTHING before coming to 3.0 and put the exact same kernel on that i was using on 2.5.

    Had a couple market hiccups but that's about it. Just make sure you go through the UD Setting Performance tap and do the correct tweaking. I did and haven't had a single redraw yet. I'm running ADW EX.
     
  9. Skull One

    Skull One Member

    Joined:
    Mar 11, 2010
    Messages:
    759
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +6
    That doesn't fix the issue.
     
  10. czerdrill

    czerdrill Silver Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    4,825
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    153
    Ratings:
    +12
    Fixes it for me. No redraws here
     
  11. dfuser312553

    dfuser312553 Silver Member

    Joined:
    Aug 27, 2010
    Messages:
    2,078
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +0
    Didn't work for me either. Edit* I didn't have any redraws until I removed launcher2.apk.

    Adding line to localprop worked though.
     
  12. Skull One

    Skull One Member

    Joined:
    Mar 11, 2010
    Messages:
    759
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +6
    I spent the weekend testing AOSP 2.3.2. If UD3 was truly built from AOSP it should fail.

    Please open multiple web pages with larges amounts of text and graphics along with ActiveX content and then try to switch back to the home screen.
     
  13. wierdo124

    wierdo124 Member

    Joined:
    Jul 26, 2010
    Messages:
    148
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    lock home in memory works for me.i've just been running the nightlies...about to update to 3.0 final
     
  14. dfuser312553

    dfuser312553 Silver Member

    Joined:
    Aug 27, 2010
    Messages:
    2,078
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +0
    Just do terminal
    su[enter]
    echo ro.HOME_APP_ADJ=1 >> /data/local.prop[enter]
     
  15. Skull One

    Skull One Member

    Joined:
    Mar 11, 2010
    Messages:
    759
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +6
    When testing I don't do any tweaks. So that explains the issue I was seeing. Shame to see that 2.3.2 still requires that tweak to make what should be a standard feature work.