How does the update script work?

Discussion in 'Project Elite' started by chomorro, Dec 28, 2010.

  1. chomorro
    Offline

    chomorro New Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    317
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    San Diego
    I have titanium 3.6.6.1 on the phone and there is an update to 3.6.6.3. So i went into pe settings and clicked on update titanium back up. It said multiple packages given super user permissions, and then said downloading app. But nothing happened after that. Am i doing something wrong?
  2. buckmarble
    Offline

    buckmarble Developer Theme Developer Developer

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    1,562
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    +1

    Sent from my Droid using DroidForums App
  3. selvikin
    Offline

    selvikin New Member

    Joined:
    Dec 7, 2010
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Mine updated through the market. Didn't use the update script. It shows 3.6.6.3 when I load tibu.
    I had some issues using the term emulator youtube script in v3.5 where it deleted youtube instead of updating it. I think I just ended up reinstalling through the market

    Sent from my Droid using DroidForums App
  4. actngrezy
    Offline

    actngrezy New Member Developer

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    1,074
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    delaware

    I havent updated titanium to version 3.6.6.3 yet im doing that now...there is a toast issue with the app thoough after it says download wait about 30 seconds and you will have the updated app. im updating it on my server now so give me about 5 mins
  5. actngrezy
    Offline

    actngrezy New Member Developer

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    1,074
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    delaware
    its updated to latest version on ther server..if you see the downloading titanium then in is working and wait like 30 seconds to a min then thats it your done your app is now updated
  6. billyidle
    Offline

    billyidle New Member

    Joined:
    Dec 6, 2009
    Messages:
    419
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Flint, MI
    In summary, the script will not update TB until actngrezy updates TB on the server. If you update, and version # stays the same, it means he hasn't gotten around to updating it yet, just give him a little time when that happens.
Search tags for this page

android create update-binary

,
find update-binary android
,
how to get update-binary on android
,
update-binary download