How do you video chat. Also how can you take a screenshot?

Discussion in 'LG Revolution' started by The Droid King, Jun 9, 2011.

  1. The Droid King

    The Droid King New Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    How do you video chat with this phone with other users?

    Is there a way to take a screenshot of what you're phone is displaying? Similiar to the iphone by holding the power and key button at the same time.
     
  2. The Droid King

    The Droid King New Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
  3. Preston!

    Preston! New Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Burbank, Ca
    Ratings:
    +0
    I've been pulling my hair out about this!!! Apparently it's not quite ready for showtime. I installed Tango which works but only utilizes the rear camera making it completely worthless. It looks like all the other chat apps have the same problem as well.
     
  4. QbFree98

    QbFree98 New Member

    Joined:
    Mar 13, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +0
    Have you guys tried fring? I've gotten it to work a few times. I just installed it because was acting up. I'm not sure about taking screen shots though.

    Sent from my VS910 4G using DroidForums
     
  5. Preston!

    Preston! New Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Burbank, Ca
    Ratings:
    +0
    Not one app will use the front facing camera.
     
  6. wyld

    wyld Member

    Joined:
    Apr 12, 2011
    Messages:
    531
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +3
    Don't know much about the revolution but my g/f has the lg g2x on t-moble and her front facing camera works using Skype

    Sent from my rooted GB DROID X 1.15 Ghz
     
  7. QbFree98

    QbFree98 New Member

    Joined:
    Mar 13, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +0
    I stand corrected! I must been using my ipod. I could've sworn it was working. So whats the fix for this crap? Why have a front camera that wont work when neeed ?

    Sent from my VS910 4G using DroidForums
     
  8. kjumper187

    kjumper187 Member

    Joined:
    Jan 1, 2010
    Messages:
    97
    Likes Received:
    19
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Metro Detroit
    Ratings:
    +23
    So you can pick your teeth after dinner and fix your hair? LMAO
     
  9. smalltank

    smalltank New Member

    Joined:
    May 29, 2011
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Yes!..trimming my nose hairs also..hehe

    I read GB is needed to make use of the frontcam..GB will be a complete IS overhaul
     
  10. QbFree98

    QbFree98 New Member

    Joined:
    Mar 13, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +0
    Well this is awesome news...


    I guess.
     
  11. DaPoets

    DaPoets New Member

    Joined:
    Apr 5, 2011
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    We used Fring last night but it was a terrible mess even though it worked briefly. Anyone else get a good video chat program to work yet?
     
  12. QbFree98

    QbFree98 New Member

    Joined:
    Mar 13, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +0
    I know I'm going to get flamed for saying this but at least the "other" phone has apps/programs that work. I see why there was no heavy advertising for this phone now. MSBing on a Google phone and a lovly front facing camera that works for self pictures but not a chat program. Oh...they'll fix that with the next OTA update maybe...
     
Search tags for this page

how to screen capture on lg revolution

,
how to screenshot lg vs910
,
how to screenshot on lg revolution 4g
,
how to screenshot on lg vs910
,

how to screenshot on vs910 4g

,

how to take a screenshot on lg revolution

,
how to take screenshots on the vs910 4g
,

lg vs910 screenshot

,

vs910 4g screenshot

,
vs910 4g screen shot