How do you install roms.

Discussion in 'Thunderbolt Roms' started by djj624, May 4, 2011.

  1. djj624
    Offline

    djj624 New Member

    Joined:
    Jan 30, 2010
    Messages:
    151
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Just wondering what the ratio of people are that use clockwork recovery, as upposed to just doing it through Rom manager.

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
  2. Mustang02
    Offline

    Mustang02 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 8, 2010
    Messages:
    1,113
    Likes Received:
    46
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Cleveland Ohio
    I use CWR.
  3. Droid DOES!!
    Offline

    Droid DOES!! What iDoesn't Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    6,321
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    +1! MUCH more reliable than RM, IMHO

    This thread has been Thunder struck!
  4. Oxymoron
    Offline

    Oxymoron New Member

    Joined:
    Dec 23, 2010
    Messages:
    346
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Same here, I always install through cwm. Seen too many instances of glitches when others have used RM. Seems like their problems are always resolved when they reflash through cwm.

    *customized tapatalk signature*
  5. Droid DOES!!
    Offline

    Droid DOES!! What iDoesn't Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    6,321
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Indeed. OP, if you'd like help flashing a ROM via CW, we can help :)

    This thread has been Thunder struck!
  6. djj624
    Offline

    djj624 New Member

    Joined:
    Jan 30, 2010
    Messages:
    151
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks I appreciate the offer. I myself use cwr, forgot to mention that in the original post. I do however have 1 question do you always wipe dalvik cache, or just data and cache. I tend to wipe all 3 just cause iv had problems with random reboots that I attribute to not wiping dalvik.

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
  7. Droid DOES!!
    Offline

    Droid DOES!! What iDoesn't Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    6,321
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    On a lot of these ROMs, you can flash them without wiping your data. I still wipe my cache and dalvik-cache myself but, I only wipe data if things start acting up.

    This thread has been Thunder struck!
  8. djj624
    Offline

    djj624 New Member

    Joined:
    Jan 30, 2010
    Messages:
    151
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    So if you have a problem you'll go back into cwr and wipe just data? Also do you find many issues without wiping data?

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
Search tags for this page
how to install a new rom on my droid x2
,

how to put roms on droid x2

,
install rom droid x2