How do I use the DLNA on my ohone to my DLNA enabled laptop?

Discussion in 'RAZR HD and RAZR HD MAXX Support' started by jimmythegent, Jun 26, 2013.

  1. jimmythegent
    Offline

    jimmythegent Member

    Joined:
    Feb 13, 2013
    Messages:
    506
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    Anyone on this?

    Just got a new laptop, it has DLNA. But was not able to link the phone and laptop, and both are on the same wireless network.

    Thanks.
  2. jimmythegent
    Offline

    jimmythegent Member

    Joined:
    Feb 13, 2013
    Messages:
    506
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    I guess if I asked what would make my phone so non lagtastic I would get an answer :)
  3. bweN diorD
    Offline

    bweN diorD Well-Known Member

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    1,764
    Likes Received:
    75
    Trophy Points:
    48
    no doubt lol probably several dozen, sorry i cant be of help though with dlna.
  4. jimmythegent
    Offline

    jimmythegent Member

    Joined:
    Feb 13, 2013
    Messages:
    506
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    LOL, thanks anyway. DLNA is a nice feature, I figured it out myself. Its actually revived this phones wow factor for me a little bit.

    Everyone.... go on now... and talk about lag. LOL :)
  5. bweN diorD
    Offline

    bweN diorD Well-Known Member

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    1,764
    Likes Received:
    75
    Trophy Points:
    48
    could you give us a short rundown of what you found to be the issue and how you fixed it please?
    this could help us help others in the future :)

    Thanks
Search tags for this page

dlna android laptop

,

dlna in dna

,

does the droid dna support dlna

,

enable dlna on android'\

,

how do i use dlna on my laptop

,

how to turn on dlna htc dna

,

how to use dlna on droid dna

,

htc droid dna dlna

,

htc one dlna laptop

,

using dnla with droid dna