How do i uninstall the r2d2 rom

Discussion in 'Droid X Roms' started by nmodlin, Sep 29, 2010.

  1. nmodlin

    nmodlin Member

    Joined:
    Aug 19, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Ocracoke OBX NC
    Ratings:
    +0
    I was just testing it out and well swype does not work. Clockworkmod recovery no longer works and i am stuck with the r2d2 even after a factory reset. I hope someone can help
     
  2. wnrussell

    wnrussell Member

    Joined:
    Nov 26, 2009
    Messages:
    90
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Voorhees
    Ratings:
    +0
    What format is your backup in?
     
  3. nmodlin

    nmodlin Member

    Joined:
    Aug 19, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Ocracoke OBX NC
    Ratings:
    +0
    They were in what ever format clockworkmod recovery made. I wouldnt evn mind a frsh start but i dont want to lose root or deodex
     
  4. wnrussell

    wnrussell Member

    Joined:
    Nov 26, 2009
    Messages:
    90
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Voorhees
    Ratings:
    +0
    Then just backup data and restore.
     
  5. nmodlin

    nmodlin Member

    Joined:
    Aug 19, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Ocracoke OBX NC
    Ratings:
    +0
    When i reboot it does not tak me back into rstor it just boots right back in to android. I have evn trid right form Rom manager and that does not work either.
     
  6. wnrussell

    wnrussell Member

    Joined:
    Nov 26, 2009
    Messages:
    90
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Voorhees
    Ratings:
    +0
    Can you boot to recovery by holding down Home<>Pwr?
     
  7. hailtothetheif83

    hailtothetheif83 Active Member

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    1,020
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Temecula, Ca
    Ratings:
    +0
    Do you still have root access in terminal?
     
  8. nmodlin

    nmodlin Member

    Joined:
    Aug 19, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Ocracoke OBX NC
    Ratings:
    +0
    When i type su into better terminal it says permision denied
     
  9. nmodlin

    nmodlin Member

    Joined:
    Aug 19, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Ocracoke OBX NC
    Ratings:
    +0
    It takes me to the triangle screen but doesnt go past there. yes
    should i then get a zip file name it update.zip and place it on the sdcard. Like say another rom
     
  10. ViciousCircle

    ViciousCircle Android Addict Premium Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    570
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Once you're at the triangle screen, try hitting the search key once... does that work?
     
  11. nmodlin

    nmodlin Member

    Joined:
    Aug 19, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Ocracoke OBX NC
    Ratings:
    +0
    Yes that taks me to that screen
     
  12. nmodlin

    nmodlin Member

    Joined:
    Aug 19, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Ocracoke OBX NC
    Ratings:
    +0
    Woops yeah it takes me past that i screwed up on my last message. I am able to get into recovery that way but i dont have a zip file to update it too.
     
  13. nmodlin

    nmodlin Member

    Joined:
    Aug 19, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Ocracoke OBX NC
    Ratings:
    +0
    So i decided to try an SBF my phone to wipe it clean. This has now put me in a endless bootloadr screen. Can anyone advise me to do anything
     
  14. wnrussell

    wnrussell Member

    Joined:
    Nov 26, 2009
    Messages:
    90
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Voorhees
    Ratings:
    +0
    Common issue with the 604 SBF.

    Do a factory reset from recovery now.
     
  15. nmodlin

    nmodlin Member

    Joined:
    Aug 19, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Ocracoke OBX NC
    Ratings:
    +0
    Verizon is mailing me a new one
     
Search tags for this page

downloaded rom on root s3 now froze of r2d2