1. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

how do I install .5 with ROM manager?

Discussion in 'Bugless' started by drumtrucker, Oct 9, 2010.

  1. drumtrucker
    Offline

    drumtrucker New Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    130
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    in my 18 wheeler
    Feeling stupid, thought it was 'automatic', but after download (where does it go?) boots to recovery and I don't know what to do next.
  2. mountaineerndixie
    Offline

    mountaineerndixie New Member

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    1,075
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Charleston, WV
    If you are in recovery, select Install Zip file and I think you go to the Clockworkmod/androidoverdrive.com/Pete/froyo folder and it should be obvious from there.

    If you are in ROM manager, select Install from SD card and go to the same folder.
    Last edited: Oct 9, 2010
  3. drumtrucker
    Offline

    drumtrucker New Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    130
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    in my 18 wheeler
    does not exist (froyo).

    when I attempt to install ROM in Rom manager and choose wipe it goes to reboot and it fails to find a bunch of stuff then ends up in recovery mode.
  4. blade78
    Offline

    blade78 New Member

    Joined:
    Apr 7, 2010
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    If you have Rom Manager. Open it. Click on download Rom. Find bugless beast v5. click on it. it will download. since it is the first install. wipe cache and backup. let it install. if you have backuped apps; it will reinstall them for you.

    Sent from my Droid
  5. drumtrucker
    Offline

    drumtrucker New Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    130
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    in my 18 wheeler
    no kidding, that is what IS NOT WORKING

    not sure why worked this time (about 6th or 7th try), only difference is I had d/l .zip file from BB site and put on SD card at root level and was going to try installing 'manually' from recovery mode.
    Last edited: Oct 9, 2010
Search tags for this page

rom manager premium where do i put the licenselicense