how do i active my motorola droid

Discussion in 'Motorola Droid' started by zingzing09, Dec 15, 2011.

  1. zingzing09

    zingzing09 New Member

    Joined:
    Dec 15, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hey everyone! It's my first time posting to these forums so please forgive me if I make any mistakes.
    i not in us .
    today i factory reset my phone after that When I started the phone again I was asked to re-activate it. I couldn't do it. I kept getting a message saying "We're sorry but we are unable to program your phone at this time. You may try again later or dial..." .
    help me !
     
  2. djspy

    djspy Member

    Joined:
    Aug 19, 2010
    Messages:
    643
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    18
    Location:
    N. California
    Ratings:
    +14
    Have you tried calling verizon?
     
  3. zingzing09

    zingzing09 New Member

    Joined:
    Dec 15, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    i'm not in us so i can't call verizon
    how can activate by soft
     
  4. zingzing09

    zingzing09 New Member

    Joined:
    Dec 15, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    please help me !
     
  5. REMilk

    REMilk Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    752
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    Location:
    On a Cribbage board
    Ratings:
    +7
    dial *228 and follow the prompts
     
Search tags for this page

activate motorola droid

,
how do i activate my motorola droid verizon
,
how to activate a verizon motorola droid
,
how to activate droid 3
,

how to activate motorola droid

,
how to activate motorola droid 3
,
how to activate my motorola droid
,
how to reactivate a use motorola android
,
motorola droid x how active am i
,
verizon motorola droid activation