How can I get SPRecovery on my droid

Discussion in 'Android Tech Support' started by droid_tlc, Apr 16, 2010.

  1. droid_tlc

    droid_tlc Member

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    107
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    North Carolina
    Ratings:
    +0
    How can I get SPRecovery on my droid?
     
  2. baniels

    baniels Member

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    574
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    52556
    Ratings:
    +0
    I always go back to DMUpdater for that. Easy as pie.
     
  3. droid_tlc

    droid_tlc Member

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    107
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    North Carolina
    Ratings:
    +0
    DMupdater won't work with Cyanogen.
     
  4. jstafford1

    jstafford1 DF Super Moderator Rescue Squad

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    10,783
    Likes Received:
    1,082
    Trophy Points:
    558
    Location:
    Hebron, Oh.
    Ratings:
    +1,177
    Twitter:
    jstaff79
    What you can do to make it easy is load a ROM that uses sprecovery via update.zip, then you canuse dmupdater
     
  5. teddyearp

    teddyearp Senior Member

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    1,802
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    68
    Location:
    Randle, WA
    Ratings:
    +6
    Current Phone Model:
    Motorola XT1103 (Nexus 6)
    If you are running Cyanogen, are you using the CMRecovery? If so, you can use that to flash the SPRecovery image. If for some reason you don't have CMRecovery, download ROM Manager-free from the market.

    good luck
     
  6. jstafford1

    jstafford1 DF Super Moderator Rescue Squad

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    10,783
    Likes Received:
    1,082
    Trophy Points:
    558
    Location:
    Hebron, Oh.
    Ratings:
    +1,177
    Twitter:
    jstaff79
    Can you flash sprecovery with the free version? I haven't used it in a while and totally forgot about it as an option. But yeah if you got ROM manager go that route.
     
  7. teddyearp

    teddyearp Senior Member

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    1,802
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    68
    Location:
    Randle, WA
    Ratings:
    +6
    Current Phone Model:
    Motorola XT1103 (Nexus 6)
    I wouldn't have mentioned it if is wasn't available in the free version ;). I'm cheep like that, lol.