how can i get my apk data from d1 to tb

Discussion in 'Thunderbolt Hacks' started by dfarrell151, Mar 23, 2011.

  1. dfarrell151

    dfarrell151 Member

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Shrewsbury Pa
    Ratings:
    +0
    I was wondering if I can move apk data using tibackup from Droid 1 to my tbolt , mainly angry birds
     
  2. jstafford1

    jstafford1 Super Moderator
    Rescue Squad

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    11,326
    Likes Received:
    1,650
    Trophy Points:
    573
    Location:
    Hebron, Oh.
    Ratings:
    +1,792
    Twitter:
    jstaff79
    It "should" work. But since its different phone there's no way to know for sure.

    Sent from somewhere...
     
  3. pistol_pete

    pistol_pete Member

    Joined:
    Mar 7, 2010
    Messages:
    375
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Copy titanium backup folder from old sd card over to new sd card in TB. Restore data from there.
     
  4. brad r

    brad r Member

    Joined:
    Jun 11, 2010
    Messages:
    171
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    That's great if you're rooted. What if you're not? Is it possible?
     
  5. pistol_pete

    pistol_pete Member

    Joined:
    Mar 7, 2010
    Messages:
    375
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    He asked specifically about using titanium, so I assumed he was rooted.

    Non-rooted, I don't believe it's possible since you can't access /data/data/ where everything is stored.
     
  6. dfarrell151

    dfarrell151 Member

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Shrewsbury Pa
    Ratings:
    +0
    The problem was when I put my old ti file on my sd card i put it in the existing ti folder instead I deleted the new to folder than placed my old ti folder on the root of the card and works like a charm thanks for the reply
     
  7. tehstevo

    tehstevo New Member

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I was able to pull all my old games + data from TI backups onto my Thunderbolt from the OG. I copied the entire SD card from the OG to my computer and then copies what I needed (including the TI backups folder) onto the new card. It read all the backups no problem and installed them and the data for me.

    Definitely nice to be able to carry over my 3-starred Angry Birds games :)
     
  8. hookbill

    hookbill Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,502
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    168
    Location:
    N.E. Ohio
    Ratings:
    +8
    Correct me if I'm wrong but I could have sworn I read that with Angry Birds you don't lose your level like if you reinstall or something. Please correct me because I've told a few people that now and if that's not so I'd like to know.
     
  9. tehstevo

    tehstevo New Member

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I believe that is incorrect sir. I haven't seen anything where it syncs w the cloud or a server. Every time a friend or I reloads their phone w/ a new ROM and installs Angry Birds, they have to either pull in the data via T.B. or start anew.

    Hopefully no one is cursing you out for them losing their save data!
     
  10. mkjellgren

    mkjellgren Member

    Joined:
    Mar 10, 2010
    Messages:
    393
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    MN
    Ratings:
    +0
    Tehstevo is correct. Everything gets reset when installing angry birds on a different phone.


    Sent from my ADR6400L