1. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Home Network

Discussion in 'Motorola Droid' started by bssappe, Feb 17, 2011.

  1. bssappe
    Offline

    bssappe New Member

    Joined:
    Jan 22, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Macon, GA.
    I can't get my D2 to connect to my network at home. it finds the network & i know the password is correct but it will not connect. it does this wierd thing where it looks like its connected, then it starts the process all over again. i dont know what i'm doing wrong but i'd appreciate some help.
    i have 2 computers & an Xbox on this network. the computers are wireless & the XBOX is hardwired. i know the password is correct because its the one i used when i connected the two computers & i've also used it to connect with a seperate computer. everything on the network works fine. I just cant get my phone to act right... HELP!

    thanks,
  2. trbasil
    Offline

    trbasil New Member

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    My Droid use to do that to, I had to go into the router and set it up for WPA2 only, with TKIP and AES cipher. Once I done that I have had no problems connecting.
  3. bssappe
    Offline

    bssappe New Member

    Joined:
    Jan 22, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Macon, GA.
    i know how to get into the router configuration page at home and I'm pretty sure i know about the WAP2 but i've never heard of the other two. is it something that i should be able to figure out when i get to the router configuration?
  4. takeshi
    Offline

    takeshi New Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    4,600
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Should be easy. You just need to pick one of them.
  5. bssappe
    Offline

    bssappe New Member

    Joined:
    Jan 22, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Macon, GA.
    I'm trying to connect with the DNLA application. Is that correct or should I use the Media Share one?
    Sent from my DROID2 using DroidForums App
  6. bssappe
    Offline

    bssappe New Member

    Joined:
    Jan 22, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Macon, GA.
    DLNA...sorry
Search tags for this page

home network