Home launcher

Discussion in 'Droid X2 Tech Support' started by tielerjon, Feb 18, 2012.

DroidForums.net is the premier Android Forum - Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
  1. tielerjon
    Offline

    tielerjon Member

    Joined:
    Oct 7, 2010
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    How do I set my phone back to the original home launcher? When I press the home button all my other launchers come up, but home isn't there. I d ont have any launcher set a the default. And when I go into app manager it wont let mere choose home a default. Any ideas ?

    Sent from my DROID X2 using DroidForums
  2. smalltowngirl13
    Offline

    smalltowngirl13 DF Administrator Staff Member

    Joined:
    Jan 9, 2010
    Messages:
    6,702
    Likes Received:
    456
    Trophy Points:
    198
    Location:
    Kansas
    Ratings:
    +460
    Current Phone Model:
    Xperia Z3v
    Twitter:
    smalltownlife13
    There is an app in the market called "moto home fix" - this should allow your stock home launcher to show up and if you download a home switcher app like "home smack", you can use it to switch between your launchers and set a default without having to go into manage apps to clear defaults.
  3. tielerjon
    Offline

    tielerjon Member

    Joined:
    Oct 7, 2010
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I did that with home switched but it doesn't let you set as default.

    Sent from my DROID X2 using DroidForums
  4. smalltowngirl13
    Offline

    smalltowngirl13 DF Administrator Staff Member

    Joined:
    Jan 9, 2010
    Messages:
    6,702
    Likes Received:
    456
    Trophy Points:
    198
    Location:
    Kansas
    Ratings:
    +460
    Current Phone Model:
    Xperia Z3v
    Twitter:
    smalltownlife13
    Do you have the "moto home fix" downloaded?
  5. FoxKat
    Online

    FoxKat Resident Novelist...LOL! Staff Member Premium Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    9,643
    Likes Received:
    1,372
    Trophy Points:
    258
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +1,391
    Current Phone Model:
    Droid Turbo, Baby!!
    Smalltowngirl13 is correct. This is a known problem with the motorola droid razr and possibly other motorola phones, and the only way to fix it is to use this tool.

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
  6. tielerjon
    Offline

    tielerjon Member

    Joined:
    Oct 7, 2010
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I will try it out. Thanks

    Sent from my DROID X2 using DroidForums
  7. tielerjon
    Offline

    tielerjon Member

    Joined:
    Oct 7, 2010
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    You the bomb

    Sent from my DROID X2 using DroidForums
Search tags for this page
android++back+to+the+original+launcher code
,

go back to original launcher android

,
how do i switch back to my original launcher
,
how i get back my phone on its original launcher
,
how to come back to our original launcher
,
how to get the original launcher back on my android
,

how to go back to default launcher android

,

how to set back original launcher

,

how to switch back to android launcher

,
how to switch back to my original android launcher