1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Home++ Just added Screenshot!

Discussion in 'Android Applications' started by Vulcan1600, Dec 13, 2009.

  1. Vulcan1600
    Offline

    Vulcan1600 Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    5,682
    Likes Received:
    139
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    I just went to the Market and looked for any updates for my installed apps and saw Home++ had an update. I couldn't believe when I saw it added the Screenshot feature...and it works great!

    I purchased GDE thinking it was the best Home Screen app out there, and after trying Panda and Home++ I must say Home++ has quickly become my favorite. I've read that DXTop also has a screen capture feature, however it also is not a free app like Home++

    I e-mailed them to my Photobucket account and went to put them here. Photobucket apparently made some changes and took a few minutes to figure out where the codes were to paste in here. Hey, Photobucket is free, so I shouldn't complain. This screen capture program really shows the colors very well.

    Here's my screenshots (not exactly how I want them):

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
    Last edited: Dec 13, 2009
  2. spalding12
    Offline

    spalding12 New Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    258
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Clearwater, FL
    very cool
    thanks for the thread and images
  3. shademar
    Offline

    shademar New Member

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Messages:
    340
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Berkeley
    =)

    [​IMG]
  4. Jeremy556
    Offline

    Jeremy556 New Member

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    139
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Atlanta, GA
    Anyone know a way to turn it off?

    I can't use a background any more since the update, just a black background.
  5. Jef
    Offline

    Jef New Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    2 Questions..

    How did you enable that condense icon bar on the bottom?

    Also in shadeMar's screenie, what is that calendar widget?

    Thanks,

    Jef
  6. Vulcan1600
    Offline

    Vulcan1600 Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    5,682
    Likes Received:
    139
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    To enable or disable, go to Settings/Screen preferences/Screenshot on camera key
  7. Vulcan1600
    Offline

    Vulcan1600 Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    5,682
    Likes Received:
    139
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    go to Preferences/Power Strip Preferences/Button Preferences and you can uncheck what you don't want.
  8. rod
    Offline

    rod New Member

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    309
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    South Louisiana
    woohoo! home++ gets better and better
  9. Realistic
    Offline

    Realistic New Member

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Central New York
  10. Vulcan1600
    Offline

    Vulcan1600 Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    5,682
    Likes Received:
    139
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    I believe that is Beautiful Widgets - small cost involved.
  11. Martin030908
    Offline

    Martin030908 Super Moderator

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    8,805
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    no more sdk to take screen captures! home++ just keeps improving
  12. sillyrabbitt123
    Offline

    sillyrabbitt123 New Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    892
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    how do you screen capture?

    thank you

    edit

    found it!!! sweet
    Last edited: Dec 13, 2009
  13. johnnykaker
    Offline

    johnnykaker New Member

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    OK, I'm stumped..Where do I find preferences so I can change what's on my power strip? Thanks in advance
  14. Vulcan1600
    Offline

    Vulcan1600 Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    5,682
    Likes Received:
    139
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    Do you have Home++ installed? I'm going to go on a limb and say you do - click on the button at the bottom with the 4 horizontal lines - then go to Preferences on the lower left, then select Screen Preferences which is the 2nd one down, and then you can select a lot of things including the Screenshot on camera key which is the very bottom one.

    Make sure you have the new version of Home++ installed.
  15. Pdigg
    Offline

    Pdigg New Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    263
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Droidville
    Menu soft key (button between back and home)
    Preferences
    Power Strip Preferences
    Button Preferences
  16. johnnykaker
    Offline

    johnnykaker New Member

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks..I feel dumb..Everyone always says the menu button is your best friend..I was in settings, on Verizon's website..
  17. Vulcan1600
    Offline

    Vulcan1600 Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    5,682
    Likes Received:
    139
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    It's ok - and the fact you were able to tell us what you were doing makes it ok! Glad you figured it out.
  18. wuyanks
    Offline

    wuyanks DF News Team Premium Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    2,390
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    decreased stability with this version? after i updated today, i've been getting force closes rather often...
  19. Jeremy556
    Offline

    Jeremy556 New Member

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    139
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Atlanta, GA
    Ah, cool, there was another update since I updated it this morning. On the version I got this morning this was not an option. Since getting the latest version this is an option, and my wallpaper works again.
  20. richz
    Offline

    richz New Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    what background is that and what baterry widget is that {top left} on very left screen
Search tags for this page

app background

,

app backgrounds

,
apps added to home screen on droid x 2
,
background app
,
background for app
,
home+ 下載
,

home+ screenshot

,
how to screenshot with home+
,
nice app backgrounds
,
photo background app