Home++ issue

Discussion in 'Android General Discussions' started by sillyrabbitt123, Dec 15, 2009.

  1. sillyrabbitt123

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    891
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I am having a problem with Home++ where when I hit the triangle button (apps button) it only has settings in there all my app do not show anymore. If I go to my original home screen they are there.

    How do I get them to show back up in Home++ home screen?

    thanks!!!
     
  2. frankieg22x

    frankieg22x Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    285
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I had the same problem. Reinstall the app and you should be good to go.
     
  3. sillyrabbitt123

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    891
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    There is no way to back it up first? I will loose everything I setup?

    thanks
     
  4. phone

    phone Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    189
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Go into settings and run home++ in "safe mode" if you aren't already. I think the last update installs it that way by default. If that doesn't work then try restarting the phone. I had this happen to me yesterday and I didn't loose anything.
     
  5. CANN0N

    CANN0N New Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    NJ
    Ratings:
    +0
    I also had this problem after the update. I went back to default home, used advanced task killer to end all running apps, re-opened Home++, and they were all there. Try that.
     
  6. richz

    richz Guest

    Ratings:
    +0
    same happened to me, ive also had a lot of force closes and home++ is little laggy too now
     
  7. sillyrabbitt123

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    891
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Sweet! THANKS All! i did the latest update and they were there :) If I ever run into the issue again I will just ATK to kill all.

    Thanks again :)
     
  8. phone

    phone Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    189
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    That's why I went back to the default Home. I'm going to wait till it gets a little more stable. One widget I use all the time wouldn't work either.
     
  9. shamus

    shamus Member

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    345
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +3
    Same here with the force closes. Ever since two updates ago.
    What's weird is how before that the app was 100% perfect. It seems like one of their updates was no good.