Home++ doesn't like widgets???

Discussion in 'Android Applications' started by Garemlin, Feb 2, 2010.

  1. Garemlin
    Offline

    Garemlin Developer Relations

    Joined:
    Dec 24, 2009
    Messages:
    2,158
    Likes Received:
    111
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Delaware
    Just wanted to see if anyone else has had this problem. I tried several times to use the Home++. Each time I do it works fine at first but then any widgets I have on my screens stop working. In fact the last time I tried it got to the point that I could not get any response when I long pressed any empty spot on my screens either. Got tired of it and went back to stock home. Anyone have similar results with Home++???
  2. Jonny Kansas
    Offline

    Jonny Kansas Premium Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    3,254
    Likes Received:
    124
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Michigan's Upper Peninsula
    This is a common problem listed in the official home++ forum. Be sure you're only using your Widgets on one home app at a time. Ie, delete them from your stock home screen before trying to use home++. That is generally the problem.

    When in home++, click menu>preferences>issues group to check out the official forum. Lots of help/answers there!
  3. Jim 777
    Offline

    Jim 777 Active Member

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Messages:
    2,274
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Hmm, haven't had any issues with mine.
  4. Jonny Kansas
    Offline

    Jonny Kansas Premium Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    3,254
    Likes Received:
    124
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Michigan's Upper Peninsula
    I haven't had A LOT of the issues that other people complain of, but...

    Discussions - Home++ Issues | Google Groups

    If it's bad enough for you to not want to use the app, check out the official forum and see what others have figured out to solve the problem.

    As well, the dev is ACTIVE in the forum and offers advice that others can't give!
  5. goldrhim
    Offline

    goldrhim New Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I had a similar problem, when I first installed Home++. None of my existing widgets would update and if I pressed them, they would actually DO their task (i.e. - turning on WiFi) but the icon never changed. I rebooted the phone and everything was fine. I haven't had a lick of problems since. I love Home++
  6. techguru
    Offline

    techguru Member

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    581
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Only issue I have is that sometimes Weatherbug (elite) won't start after a reboot. I am going to try the trick of removing it from the standard home and see if that solves it.

    Alan
  7. Jonny Kansas
    Offline

    Jonny Kansas Premium Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    3,254
    Likes Received:
    124
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Michigan's Upper Peninsula
    Let us know! Plenty of people in the home++ forum have said it helps out!

    [And be sure to give it a chance. I know that I had some issues with widgets after going from home++, back to stock, back to home++ when I first came back, even though I removed the widgets from stock home, and they bugged out and wouldn't load for a little while, but they're worked like a charm ever since...]