Hmmmm, am I the only D3 in the world not updated?

Discussion in 'Motorola Droid 3' started by cyber3dx, Oct 27, 2011.

  1. cyber3dx

    cyber3dx Member

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    97
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    My D3 from Verizon is running 5.6.890.XT862. SHouldn't there be an OTA update by now?
     
  2. random190user44

    Joined:
    Oct 22, 2010
    Messages:
    893
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    United States
    Ratings:
    +0
    I believe that is the latest update.

    Sent from my DROID3 using DroidForums
     
  3. TyrannoTaurus

    TyrannoTaurus Member

    Joined:
    Sep 23, 2011
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Northern IL
    Ratings:
    +0
    Yes, that IS the update. You must have gotten your phone with it.
     
  4. cyber3dx

    cyber3dx Member

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    97
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Oh brother what a dope is me!

    LOL I've been constantly checking for an update!

    Sent from my DROID3 using DroidForums
     
  5. bulrok420

    bulrok420 New Member

    Joined:
    Dec 20, 2010
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Dang... i was hoping i wasnt the only one without the update .lol.. mine keeps saying update failed.

    Sent from my DROID3 using DroidForums
     
  6. NoBloatware

    NoBloatware Member

    Joined:
    Jun 23, 2011
    Messages:
    746
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +11
    I would:
    1) clear system cache partition
    2) update PRLs by dialing *22899 and waiting for it to hang up
    3) charge battery fully
    4) check availability again

    If it still didn't work I guess I would have to go with a factory reset.
     
  7. BayouFlyFisher

    BayouFlyFisher Rescue Squad
    Rescue Squad

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    4,958
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    168
    Location:
    Baton Rouge, LA
    Ratings:
    +17
    Have you frozen or deleted any bloatware? If so, you may need to restore those apps.
     
  8. bulrok420

    bulrok420 New Member

    Joined:
    Dec 20, 2010
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I unfroze everything that I froze with tbu. I did change the boot animation with root tools. But can't get the original to install again. I will try the steps you have suggested and see what happens. Im hoping it works.

    Sent from my DROID3 using DroidForums
     
  9. bacK_N_87

    bacK_N_87 Member

    Joined:
    Oct 28, 2011
    Messages:
    415
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +3
    Sbf

    Sent from my DROID3 using DroidForums
     
  10. negropy

    negropy Member

    Joined:
    Dec 7, 2010
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    +1

    Sent from my D3
     
Search tags for this page

phone keeps saying wallpaper updated

,
phone keeps saying wallpaper updates