1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Hero of Sparta Force Close error?

Discussion in 'Android Games' started by LouS, Dec 22, 2010.

  1. LouS
    Offline

    LouS New Member

    Joined:
    Jul 30, 2010
    Messages:
    88
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Just installed the Hero of Sparta game today. Cool game so far. But I am getting a weird Force Close error when I'm not even playing the game. I have exited out of the game and even turned the phone off/on but occasionally I am getting some com...something force close error.

    Anyone else getting this???
  2. jasonnc80
    Offline

    jasonnc80 New Member

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I'm getting the same error message. Not sure what it is but it's really annoying. I tried rebooting and it pops up even when I haven't started the game.
  3. LouS
    Offline

    LouS New Member

    Joined:
    Jul 30, 2010
    Messages:
    88
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Exactly, very annoying. If it doesn't stop I may have to uninstall the game...
  4. Bxrider117
    Offline

    Bxrider117 New Member

    Joined:
    Dec 7, 2009
    Messages:
    455
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Back in NYC 4 good!!!
    I already uninstalled this app. I like it but the fc's was getting to be to much.

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
  5. ViciousCircle
    Offline

    ViciousCircle Android Addict Premium Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    570
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ditto, seeing this as well.
  6. ViciousCircle
    Offline

    ViciousCircle Android Addict Premium Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    570
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Well, I went through autostarts and looked for instances of triggers that would start Hero of Sparta. It was listed under "Timezone changed" and "Time changed". So, I disabled it in those instances. Hopefully that'll stop the FC's when not playing it. I am curious though why it would start on those triggers.
  7. SEGA
    Offline

    SEGA New Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    398
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    South Florida
    I uninstalled because of this problem.

    I know the game is free, but I get annoying very easily.
  8. DrSarcasmo
    Offline

    DrSarcasmo New Member

    Joined:
    Jun 28, 2010
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Los Angeles
    Yeah, Mine is F/C a lot too. I run it on a Droid X...I'll prolly uninstall it too...Shame as it is a fun game...
  9. ViciousCircle
    Offline

    ViciousCircle Android Addict Premium Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    570
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Well, after disabling the program in autostarts for the two triggers that I mentioned above, I haven't seen the FC's for the past 12 hours or so. So, if you want to keep the game and you are rooted, you can disable it in autostarts and that seems to get rid of the random FC's when not playing.
  10. wuwtk
    Offline

    wuwtk New Member

    Joined:
    Jan 29, 2010
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Brooklyn
    I tried to disable it in autostarts using autostart killer but i can find those services to disable, is there any particular program or method you are doing to do this?
  11. LouS
    Offline

    LouS New Member

    Joined:
    Jul 30, 2010
    Messages:
    88
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0

    Not rooted so that won't work for me... :(
  12. donnelly326
    Offline

    donnelly326 New Member

    Joined:
    Jun 11, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Upstate NY
    I used the app titled "autostarts" to access my startup triggers and it work so far
  13. wuwtk
    Offline

    wuwtk New Member

    Joined:
    Jan 29, 2010
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Brooklyn
    So far have had no force close errors after doing this. And thank you for helping me fix this issue and the awesome new program, much better than the other program I was using.
  14. ViciousCircle
    Offline

    ViciousCircle Android Addict Premium Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    570
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Glad it worked for you guys! Still not sure though why the game would need to start when the time or timezone changes...
Search tags for this page
bakit nag force to close ang hero of sparta
,
error hero of sparta android
,
fix hero of sparta force close
,
hã©ro of sparta error
,
hero of sparta android error
,
hero of sparta android force close
,
hero of sparta bug
,
hero of sparta bug fix
,
hero of sparta erro
,

hero of sparta force close

,
hero of sparta force close android
,
hero of sparta force close fix
,
hero sparta eror
,
heroe of sparta problem
,
why does hero of sparta force closes