1. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Helpppp

Discussion in 'LithiumMod' started by bje1982, Apr 19, 2010.

  1. bje1982
    Offline

    bje1982 New Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    534
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    So I loved remix v.5 so much i decided to give v.6 a try and have had nothing but problems with scripts and so forth but my main problem is i flashed clockwork for rom manager and now i cant flash back to spr recovery to restore my nandroid and when i try it with clockwork it says no files found for nandroid restore.. what can i do
  2. jhhoffma
    Offline

    jhhoffma New Member

    Joined:
    Mar 22, 2010
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Have you tried using the "Flash Alternate Recovery" option in ROM Manager?

    I had some troubles with the same thing with an older version that would not boot to SPrecovery with Cyanogen. I had to install UltimateDroid, then flash to SPrecovery. That seemed to work OK.

    However, if you're already using ROM Manager, why would you want to go back? Hopefully, when you switched ROMs you would have made a backup using ROM Manager. You should restore your backup with that, not clockwork directly.
  3. mwhartman
    Offline

    mwhartman Super Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,739
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    South FL
  4. bje1982
    Offline

    bje1982 New Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    534
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yes I did try flash alternate recovery and it said successful but I still boot into clockwork and now i open rom manager and it says i need clockwork and the alternate recovery is grayed out.. I even ran terminal emulator and tried flashing "flash_image" and "recovery-0.99.3b.img" using the scripts I used when I first rooted my phone and nada.. how can i use clockwork to install nandroid backups from when I had sprrecovery?? possible? :cus: lol
  5. nerdbox08
    Offline

    nerdbox08 New Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    1,154
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Michigan
    As far as I am aware you cannot install sprecovery nandroid via ROM manager.

    As sad as this might be, you might have to flash a sbf file and start all over.

    Let's see. You tried to push from adb, but have you tried it from terminal emulator straight from the phone?

    Edit: I got all that backwards, did you try pushing through adb?
  6. bje1982
    Offline

    bje1982 New Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    534
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i have no clue about adb and now im stuck in a bootloop but I can get to clockwork but I hve no roms on there so what do I do now?
  7. mwhartman
    Offline

    mwhartman Super Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,739
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    South FL
  8. nerdbox08
    Offline

    nerdbox08 New Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    1,154
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Michigan
    so does no roms also mean no backups?

    clockwork allows you to mount while in the recovery to get a Rom package onto the phone.

    just download the Rom you wanted, usb to the computer, boot the phone, mount, transfer, install.
  9. nerdbox08
    Offline

    nerdbox08 New Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    1,154
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Michigan
    Specifically what remix are you using so I can try to find a direct d/l for you.
  10. mwhartman
    Offline

    mwhartman Super Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,739
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    South FL
    [/quote]

    just download the Rom you wanted, usb to the computer, boot the phone, mount, transfer, install.[/QUOTE]

    This process must work. If you look at the link I included in my first reply the OP used this method to get up and running.

    Mike
  11. bje1982
    Offline

    bje1982 New Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    534
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0

    Just figured out I could mount now Im downloading Jrummy v.5 again and will update to that thanks guys but now if that works am I pretty much going to have to do that .sbf if I want sprecovery back?
  12. nerdbox08
    Offline

    nerdbox08 New Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    1,154
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Michigan
    I don't see why if you are installing sprecovery correctly, but odder things have been known to happen
  13. bje1982
    Offline

    bje1982 New Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    534
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    OK Im good now I got JRummys rom now so should I try to flash sprecovery again using rom manager or just stick with clockwork? Which one do you guys think is better?
  14. nerdbox08
    Offline

    nerdbox08 New Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    1,154
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Michigan


    just download the Rom you wanted, usb to the computer, boot the phone, mount, transfer, install.[/QUOTE]



    This process must work. If you look at the link I included in my first reply the OP used this method to get up and running.



    Mike[/QUOTE]

    no offense, and I know we are working for the same goal... But why would it matter if I said the same thing so he could read the reply in his thread?

    I didn't follow your link, you also said your response might not be accurate, where I have been in his shoes and had to do the same thing he is doing now.

    This forum isn't about who can help more or in a better way, it's about helping at all...
  15. nerdbox08
    Offline

    nerdbox08 New Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    1,154
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Michigan
    Preference. I like them both for different reasons.

    If you're up and running good now, why ruin the good thing? :p
    Last edited: Apr 19, 2010
  16. bje1982
    Offline

    bje1982 New Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    534
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0


    just download the Rom you wanted, usb to the computer, boot the phone, mount, transfer, install.[/QUOTE]

    This process must work. If you look at the link I included in my first reply the OP used this method to get up and running.

    Mike[/QUOTE]

    Thanks everyone for your help its trully appreciated
  17. mwhartman
    Offline

    mwhartman Super Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,739
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    South FL


    This process must work. If you look at the link I included in my first reply the OP used this method to get up and running.



    Mike[/QUOTE]

    no offense, and I know we are working for the same goal... But why would it matter if I said the same thing so he could read the reply in his thread?

    I didn't follow your link, you also said your response might not be accurate, where I have been in his shoes and had to do the same thing he is doing now.

    This forum isn't about who can help more or in a better way, it's about helping at all...[/QUOTE]

    No offense taken. My intent was just to reinforce your suggestions with a thread that I had worked with yesterday not usurp your input. While the electronic age is fast often our replies cross. Additionally, one does not know when someone may need to depart. I'm always happy to bow out and let someone else who may have more expertise provide guidance.

    Mike
  18. bje1982
    Offline

    bje1982 New Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    534
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Anyway I fixed busybox in titanium deleted terminal that came with it downloaded terminal from market and ran

    "su"
    "flashspr"

    BAM!!!! Done!! Thanks everyone
  19. nerdbox08
    Offline

    nerdbox08 New Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    1,154
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Michigan

    I apologize if I took it wrong, it's difficult at times and you are right about the cross posting because everyone is trying to be helpful.

    I am glad we could and did help the OP get his phone back working.

    Every time I would get a boot loop, i would cringe a little inside, it's a bad feeling, as I'm sure we all know! lol
  20. nerdbox08
    Offline

    nerdbox08 New Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    1,154
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Michigan

    :icon_ banana::icon_ banana::icon_ banana::icon_ banana::icon_ banana:Dancing bananas !!! :icon_ banana::icon_ banana::icon_ banana::icon_ banana::icon_ banana: