Help

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by Ihaveadroid95, Nov 7, 2010.

  1. Ihaveadroid95

    Ihaveadroid95 Member

    Joined:
    Mar 1, 2010
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I'm rooted, using ROM Manager, flashed clockworkmod recovery and made backup before trying to install buglesz beast, when it gets done downloading and tries to reboot it goes to stock recovery screen and doesn't move? So help....

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  2. Tallica

    Tallica Premium Member
    Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    3,259
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Middleboro, MA
    Ratings:
    +1
    How did you root?

    If you didn't use link 3 in my sig then your recovery is getting overwritten by the stock one on every reboot. Use link 3 in my sig and you should be good to go after that.
     
  3. guidot

    guidot Developer Relations
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    7,346
    Likes Received:
    274
    Trophy Points:
    198
    Location:
    Massachusetts
    Ratings:
    +274
    Did you follow the installation to a T?

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  4. Ihaveadroid95

    Ihaveadroid95 Member

    Joined:
    Mar 1, 2010
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I rooted using souproot....bad idea?
     
  5. Tallica

    Tallica Premium Member
    Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    3,259
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Middleboro, MA
    Ratings:
    +1
    Yes, bad idea. One click root apps are very unreliable!

    link 3 in my sig will get you fixed up, follow the instructions EXACTLY.
     
  6. Ihaveadroid95

    Ihaveadroid95 Member

    Joined:
    Mar 1, 2010
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Do i have a chance at fixing this?
     
  7. Tallica

    Tallica Premium Member
    Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    3,259
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Middleboro, MA
    Ratings:
    +1
    Yes, you r fine. Just use link 3 in my sig

    Sent using the DF app, from a long time ago, in a galaxy far, far away
     
  8. Ihaveadroid95

    Ihaveadroid95 Member

    Joined:
    Mar 1, 2010
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Ok, wish me luck, if i have any problems ill come back here first
     
  9. teddyearp

    teddyearp Senior Member

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    1,808
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Pinetop, AZ
    Ratings:
    +13
    Current Phone Model:
    Motorola XT1103 (Nexus 6)
    Yes. If you would please follow tallica's instructions and go to the link he's asked you to, you will fix your situation. Make sure you read it well a couple of times, it's chock full of everything you need. Then print it out and check off the steps as you go, and you really can't go wrong.

    Also, please try to keep your questions in one thread. Posted last night:

    http://www.droidforums.net/forum/rescue-squad/95075-help.html#post974878

    good luck
     
  10. Ihaveadroid95

    Ihaveadroid95 Member

    Joined:
    Mar 1, 2010
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    So even if im already rooted (through souproot), i can use step 3 still?
     
  11. teddyearp

    teddyearp Senior Member

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    1,808
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Pinetop, AZ
    Ratings:
    +13
    Current Phone Model:
    Motorola XT1103 (Nexus 6)
    Yes, yes, yes, and yes. Oh and by the way, yes.

    good luck
     
  12. Tallica

    Tallica Premium Member
    Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    3,259
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Middleboro, MA
    Ratings:
    +1
    Yes, you can do the whole process with your phone the way it is now.

    Good luck