Help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Discussion in 'Bugless' started by Milton515, Oct 27, 2010.

  1. Milton515

    Milton515 Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    354
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Ok, I have been running BB v0.5 for a while now, even tried others didnt like them so came back to the BB..... But no I have recently flashed DarkEdge Orange over BB and my phone has been doing random reboots, rebooting when I plug up the charger or usb cable, and now my biggest problem is when I go into the market to download an ap, it says the app is downloading and then it says it is installing then all of a sudden it says tha the install was unsuccessful.... is there a MArketFix.zip that I missed or is this a new issue... I have went in and cleared the data/cache for the market and rebooted and still no luck....
     
  2. hookbill

    hookbill Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,502
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    168
    Location:
    N.E. Ohio
    Ratings:
    +8
    I don't know about all your issues but you can fix your market issue by going to settings/applications/manage applications/all applications/Market and clear both the data and the cache.
     
  3. Milton515

    Milton515 Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    354
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I have done that multiple times ans still no luck

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  4. stastnysnipes26

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    i thought dark edge wasnt ported to BB V.5. i read you shouldnt install it until dark edge is ported to BB
     
  5. Milton515

    Milton515 Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    354
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    See I thought the samething so I asked and I was told it would work
     
  6. zerosouls

    zerosouls Soulless Droid
    Premium Member

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    1,100
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Menzoberranzan
    Ratings:
    +0
    technically, it should work since BB is using an OTA ROM, but alas, it was still posted all over the DE forums that this will ONLY work and is only tested on stock FRG22D.

    You COULD reflash everything and see if it works on a fresh install, but I wouldn't hold me breath for it.
     
  7. TSAElement

    TSAElement Member

    Joined:
    Aug 15, 2010
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Im assuming you flashed using Rom Manager. Regardless did you make a backup before hand? If so have you tried flashing back to the backup?
     
  8. Milton515

    Milton515 Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    354
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Yea, but I have flashed back to just a fresh install and it still does it... Now I'm using metiCkMod v2.2 and sum apps install but some say download unsuccessful, install unsuccessful, don't start to download, or it finish downloading and it never installs


    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  9. zerosouls

    zerosouls Soulless Droid
    Premium Member

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    1,100
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Menzoberranzan
    Ratings:
    +0
    To fix download issue: Settings>Applications>Manage Applications>Market>Clear Data
     
  10. Milton515

    Milton515 Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    354
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I have done that multiple times and still no luck.... I saw in another thread like 5 minutes ago that the market is down


    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  11. TSAElement

    TSAElement Member

    Joined:
    Aug 15, 2010
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    When you do this and launch the market again does it error out? It should. After a reboot launch the market again and you should be presented with the market terms and services.

    If this isn't happening then that may be where the problem is.
     
  12. Milton515

    Milton515 Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    354
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    After I do it and relaunch the market it just tells me to accept the terms and conditions, no error message

    Sent from D1 running metiCkMod v2.2 Complete Galaxy S Theme