Help!

Discussion in 'Motorola Droid 2 Development' started by Verizon Dragon, Sep 8, 2010.

  1. Verizon Dragon
    Offline

    Verizon Dragon New Member

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    **** my little bro!

    I left my droid 2 for whole day at home, whole day with friends. My little bro somehow manged to deleted all my backups and wiped out my sd and wiped out droid 2 memory card. All of my apps is gone and i have rooted the phone when it was released. i press x while power on and it stucks on box with android beside it. how the hell i am supposed to do. I'm not going to buy **** another one! :icon_evil::icon_evil::icon_evil:
  2. gonnadie4thegov
    Offline

    gonnadie4thegov New Member

    Joined:
    Mar 3, 2010
    Messages:
    452
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    South Jersey
    The phone wont boot?

    If you dont have a custom recovery with a nandroid backup then you will need to flash the stock sbf
  3. Verizon Dragon
    Offline

    Verizon Dragon New Member

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    How do I do this?
  4. darkonion
    Offline

    darkonion New Member

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  5. Verizon Dragon
    Offline

    Verizon Dragon New Member

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ok thanks. I really need to seriously calm down.

    Thank you for both links. I will follow it exactly what it says.
  6. darkonion
    Offline

    darkonion New Member

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    People have been having trouble with the Windows based one. But yeah, hopefully it will work out for you.
  7. Verizon Dragon
    Offline

    Verizon Dragon New Member

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i dont get the second link. this one
    chmod +x sbf_flash is not found in my user folder.
  8. Verizon Dragon
    Offline

    Verizon Dragon New Member

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Oh, i using window 7.
  9. Verizon Dragon
    Offline

    Verizon Dragon New Member

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    still having trouble with it
  10. darkonion
    Offline

    darkonion New Member

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Problem is that the chmod +x sbf_flash, that is for a linux distro, like ubuntu. You need to check out the first link and follow it step by step. You can not use the easier method in Windows, because the windows way doesn't work like that.
  11. Verizon Dragon
    Offline

    Verizon Dragon New Member

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I see, looks like ubuntu needs to download to order to make this to work? there got be a way around.
  12. Verizon Dragon
    Offline

    Verizon Dragon New Member

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i went C:/program files (86)/motorola/rsdlite/SDL.exe -f 21.sbf -t 2.

    menu shows up and says there is no disk in the drive. Please insert a disk into drive/device/harddisk3/dr3

    what that mean? i almost there and now this stops me doing it.
  13. darkonion
    Offline

    darkonion New Member

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Have you tried just opening RSD lite from choosing it from the Start Menu? Did you patch the program? Install the latest drivers?
  14. Verizon Dragon
    Offline

    Verizon Dragon New Member

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ok, i will check.

    The problem is my droid 2 wont even charge my battery. I charged my battery for overnight and still saying it low. Wow that out of luck for me. ebay sells wall charger for droid 2 battery to charge it then put it in the droid 2 to order for this to work?
Similar Threads
  1. mgarney26
    Replies:
    3
    Views:
    504
  2. JnnNicole
    Replies:
    1
    Views:
    465
  3. kees.5
    Replies:
    2
    Views:
    1,044
  4. ehreeahna29
    Replies:
    7
    Views:
    766
  5. jwdechert
    Replies:
    1
    Views:
    3,485
Loading...