1. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Help!!!

Discussion in 'Motorola Droid 3' started by shanoter, Feb 16, 2012.

  1. shanoter
    Offline

    shanoter New Member

    Joined:
    Jan 21, 2012
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    accidently wiped then flashed rubix rom now it wont boot or any thing just comes up to the rubix and is in a boot loop. I tried clearing cache and factory reset but nothing. What can i Do?
  2. vbhokiefan
    Offline

    vbhokiefan Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    934
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    0
    Location:
    VA Beach VA
    ok. first question. which strap are you using? and I am assuming you can get into recovery
    Last edited: Feb 16, 2012
  3. shanoter
    Offline

    shanoter New Member

    Joined:
    Jan 21, 2012
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    was using Bootstrap can only get into stock recovery
  4. vbhokiefan
    Offline

    vbhokiefan Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    934
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    0
    Location:
    VA Beach VA
    ok. was afraid you were gonna say that. but no worries. it'll just take a bit longer to resolve.

    go here

    follow the directions in the OP to Fastboot your phone (much easier than a SBF imo)

    once you're back up you'll be completely stock, go here and reroot using psouzas one click method

    once rooted, go here and install Safestrap. This will keep you from having to do all this again :biggrin:

    then go here and read about backing/up and flashing using Safestrap

    (Big Props to Guidot for these guides)

    Then you should be good to go. If you have any questions or get stuck, let us know.
  5. shanoter
    Offline

    shanoter New Member

    Joined:
    Jan 21, 2012
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have been trying to get psouza4's 890 update script all day when i click it it will not load the page??
  6. vbhokiefan
    Offline

    vbhokiefan Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    934
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    0
    Location:
    VA Beach VA
    I'm out and about right now. When I get home ill throw em up for ya and let ya know

    Sent from my DROID3 using DroidForums
  7. shanoter
    Offline

    shanoter New Member

    Joined:
    Jan 21, 2012
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Cool!! Thanks!!!
  8. vbhokiefan
    Offline

    vbhokiefan Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    934
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    0
    Location:
    VA Beach VA
    ok. here ya go. This zip includes pete's one click root tools as well.

    psouzaFXZwithRootTools-D3 - Minus


    .
    Once it is unzipped, follow the directions in the folder, or in the OP in the above links.
  9. shanoter
    Offline

    shanoter New Member

    Joined:
    Jan 21, 2012
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Worked excellent!!! Thanks for saving my butt!!!!!
  10. shanoter
    Offline

    shanoter New Member

    Joined:
    Jan 21, 2012
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    now i have no service?? any way to fix that??
  11. guidot
    Offline

    guidot Developer Relations Staff Member Premium Member

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    7,350
    Likes Received:
    270
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Massachusetts
    Active airplane mode, then turn it off and see if you get 3g back

    Sent from the best 3G phone on Verizon.
  12. vbhokiefan
    Offline

    vbhokiefan Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    934
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    0
    Location:
    VA Beach VA
    If you mean AT ALL, did you go through the activation process?
  13. Cdjones187
    Offline

    Cdjones187 New Member

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    573
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Iowa
    Dialing *228 then pressing 1 when prompted will fix that =P

    It's a must when using fastboot/.sbf since it flashes the radio.
  14. shanoter
    Offline

    shanoter New Member

    Joined:
    Jan 21, 2012
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Have no baseband????
  15. Cdjones187
    Offline

    Cdjones187 New Member

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    573
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Iowa
    What, is that a question or statement? It was flashed when you used fastboot. Did you dial *228 and then press 1?
  16. shanoter
    Offline

    shanoter New Member

    Joined:
    Jan 21, 2012
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I cant activate not thing when i dial *228 it says no network is available only emergency calls are allowed. In my settings under about phone the is unknow baseband, ERI version unknow and prl unknown. In my status MIN and everything else is unknown
    Last edited: Feb 17, 2012
  17. shanoter
    Offline

    shanoter New Member

    Joined:
    Jan 21, 2012
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Up and running!!! Thanks for the help much appreciated!!!!! I would be ______ with out you guys!!!!
    Last edited: Feb 17, 2012
  18. vbhokiefan
    Offline

    vbhokiefan Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    934
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    0
    Location:
    VA Beach VA
    glad to hear it. now get safestrapped so it won't happen again. :D
  19. shanoter
    Offline

    shanoter New Member

    Joined:
    Jan 21, 2012
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    First thing I did after rooting. On an other note doing the double clicked is what messed it up I had to mannualy do it with LDS LITE then I got eveverythin back up and running!! lesson learned and will be keeping the files for future references!! Huge thanks and will donate when some more flow comes this way!!!!
  20. shanoter
    Offline

    shanoter New Member

    Joined:
    Jan 21, 2012
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    First thing I did after rooting. On an other note doing the double clicked is what messed it up I had to mannualy do it with LDS LITE then I got eveverythin back up and running!! lesson learned and will be keeping the files for future references!! Huge thanks and will donate when some more flow comes this way!!!! Im on eclipse v.20 rom and I like it but what's the best rom to give me the best batterylife?
Search tags for this page
(psouza4's 890 update script
,

(psouza4's 890 update script)

,
descargar 890 script de actualizaciã³n de psouza4
,
eri version not available
,
psouza4
,
psouza4 890 update
,
psouza4 890 update script
,
psouza4's 1 click root
,
psouza4's 890
,

psouza4's 890 update script

,

psouza4's 890 update script download

,
psouza4's 890 update script torrent
,
psouza4's 890 update script)
,
psouzafxzwithroottools-d3.zip
,
this (psouza4's 890 update script)