Help

Discussion in 'Droid 2 Tech Issues' started by Grassi, Mar 1, 2011.

  1. Grassi

    Grassi Member

    Joined:
    Dec 20, 2010
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Ok so I have a rooted Droid 2 Global, I never did anything crazy, I just put on Droid 2 overclock and titanium backup and wireless tether. My problem is updating apps, some of them update but a majority of them wont, is it because I rooted? Or something with the network? Also I was wondering if the phone comes out with a software update, could I download it no problem or do I have to uproot or something? Thank you

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums App


    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums App
     
  2. hookbill

    hookbill Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,502
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    168
    Location:
    N.E. Ohio
    Ratings:
    +8
    I have the same set up on my D2 and I don't have any problem updating. No custom rom, Droid 2 overclock.

    Try clearing your Markets data and cash. To to settings/applications/manage applications/all applications/market. Clear cache and data.
     
  3. Grassi

    Grassi Member

    Joined:
    Dec 20, 2010
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Ok I did that and still no luck,
    Any other tips??
    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums App
     
  4. louy99

    louy99 Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    567
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    If they are stuck trying to download and not doing anything....highlight it and cancel download. Then go back and redownload it. That will probably work.

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  5. Grassi

    Grassi Member

    Joined:
    Dec 20, 2010
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    No what happens is it downloads and when it gets to the installing stage it says failed to install

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums App
     
  6. pc747

    pc747 Administrator
    Staff Member Rescue Squad

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    23,844
    Likes Received:
    4,977
    Trophy Points:
    1,123
    Ratings:
    +5,545
    Ive had that happen before as well.

    Go into settings, apps, manage apps, click market and clear data and force close. Try it again.
    If that dont work try a reboot.
    And if none of that work try uninstalling the app and reinstalling.
    If none of that works do a factory data reset.
     
  7. nerdslogic

    nerdslogic Silver Member

    Joined:
    Nov 20, 2010
    Messages:
    2,531
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Cybertron
    Ratings:
    +1
    PC747 just nailed it. Couldn't say it better.
     
  8. Grassi

    Grassi Member

    Joined:
    Dec 20, 2010
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Thanks alot I will try all of that today and get back to you, oh but doesn't a factory reset delete everything?

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums App
     
  9. pc747

    pc747 Administrator
    Staff Member Rescue Squad

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    23,844
    Likes Received:
    4,977
    Trophy Points:
    1,123
    Ratings:
    +5,545
    yes it does.................