Help!!!

Discussion in 'Droid X Tech Support' started by Tianalacoya, Nov 26, 2010.

  1. Tianalacoya
    Offline

    Tianalacoya New Member

    Joined:
    Nov 20, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    so i just rooted my phone and changed the theme and everything seemed to go okay but than when it turned on and i unlocked it a sorry! message came up to foreclose the voice commands and when i hit forclose it repeatidly comes up...any idea's on how to make it go away cuz i can't do ANYTHING on my phone?
     
  2. spaz33g
    Offline

    spaz33g Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    orange county, ca
    Ratings:
    +0
    Please don't cross post. I posted in your other thread.

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  3. FingersXG
    Offline

    FingersXG Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I apologize if the answer is posted in the forum already, I did a brief search and couldn't find a solution.

    Here goes...

    I have a Droid 1, and was rooted 2.2 using sprecovery, the only change I made so far was ChevyNo1's 1.1 Ghz med voltage kernel.

    I wanted to go back to stock so I could get the 2.3 update.

    I used box option 05 in the http://www.droidforums.net/forum/rescue-squad-guides/39254-sbf-root-unroot.html thread.

    Made it almost all the way through, and at 99% RSD Lite says failed. I try again, same result.

    Now the phone wont boot past the 'M'

    So using the info in this post: http://www.droidforums.net/forum/re...ides-clockwork-recovery-guide.html#post384975

    I tried to boot into recovery, only to learn that SPRecovery is no longer there, it's the stock recovery program.

    I searched on here for a stock 'update.zip' file, found one, (don't recall in which thread) copied to my sd card, attempted to install it, no good.

    What can I do next?? :(


    Thank you in advance.
     
  4. FingersXG
    Offline

    FingersXG Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    P.S. Here's the error I got:

    Failed flashing process. Failed flashing process. Interface AP-OS: Error verifying Code Group 39 checksums. File: 0x537D, Phone: 0x137D (0x4007031); phone connected
     
  5. FingersXG
    Offline

    FingersXG Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    after trying other things, I went back to the 2.01 stock instead of the FRG22D...RSD lite still gave an error message...but the phone booted up!! :icon_ banana:
     
  6. jdipier2
    Offline

    jdipier2 Member

    Joined:
    May 23, 2011
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Monroe Twp., NJ
    Ratings:
    +0
    I took 3 pictures with my Droid and they aren't showing in gallery! There is a black box shwoung in place of it. Anyone know what that's all about?

    Sent from my Droid using DroidForums
     
  7. CJM
    Offline

    CJM Developer Relations Staff Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    9,436
    Likes Received:
    600
    Trophy Points:
    228
    Location:
    Mississippi Gulf Coast
    Ratings:
    +608
    Have you tried restarting the phone since you took the pictures? Sometimes that can help.

    Sent by the Unbrickable DROID
     
  8. spaz33g
    Offline

    spaz33g Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    orange county, ca
    Ratings:
    +0
    I would try reseating your SD card and take a few more pics to see if they show. Other wise I guess it could be a damaged camera.

    Sent from my ADR6400L using Tapatalk
     
  9. jdipier2
    Offline

    jdipier2 Member

    Joined:
    May 23, 2011
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Monroe Twp., NJ
    Ratings:
    +0
    Ok so I restarted phone and pictures aren't there but camera is working and any other pic I take is showing up

    Sent from my Droid using DroidForums
     
  10. guidot
    Offline

    guidot Developer Relations Staff Member Premium Member

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    7,347
    Likes Received:
    274
    Trophy Points:
    198
    Location:
    Massachusetts
    Ratings:
    +274
    That happens to mine occasionally. A reboot will fix, but you won't get the other pics that didn't take back.
     
  11. jdipier2
    Offline

    jdipier2 Member

    Joined:
    May 23, 2011
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Monroe Twp., NJ
    Ratings:
    +0
    That sucks u can't get pics back. At least I know I'm not the only one with this problem.

    Sent from my Droid using DroidForums
     
  12. jdipier2
    Offline

    jdipier2 Member

    Joined:
    May 23, 2011
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Monroe Twp., NJ
    Ratings:
    +0
    Ugh it happened again, I turned off phone but it restarted automatically, so I shut it off again and now it works.

    Sent from my Droid using DroidForums
     
  13. Slash702
    Offline

    Slash702 New Member

    Joined:
    Oct 2, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hello new member here in desperate need of help. I purchased a previously owned droid x2 and I tried to flash it to cricket with no luck. something having to do with newer network not compatible with verizon phones in my area(las vegas).

    so, I decided to try verizon's prepay. but, for some reason my phone is stuck on the prl(32100) I had flashed it to. I can send and receive text and I can also receive incoming calls. but, I can't seem to activate the phone to call out or get data.

    I thought that I'll try flashing the phone with a better verizon prl and that may do the trick. unfortunately when I try to write the prl to the phone I get an error message, phone ask for spc. spc (6 digits) is required.

    I had already unlocked the phone with 000000 prior to attempting to write the prl.

    does anyone know if entering a different spc will work or where to get the spc? also, what I can do at this point to get my phone working?
    I already tried calling verizon tech. support a prior to trying to reflash the phone with a different prl. but, they couldn't figure out how to get the phone to activate. perhaps I can try calling them and seeing if they know a spc that I could try and use?

    thanks
     
    Last edited: Oct 19, 2011
  14. SFGate
    Online

    SFGate Guest

    Ratings:
    +0
    Welcome to the site. dancedroid
     
  15. shanoter
    Offline

    shanoter New Member

    Joined:
    Jan 21, 2012
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    accidently wiped then flashed rubix rom now it wont boot or any thing just comes up to the rubix and is in a boot loop. I tried clearing cache and factory reset but nothing. What can i Do?
     
Similar Threads
  1. JnnNicole
    Replies:
    1
    Views:
    523
  2. kees.5
    Replies:
    Views:
    N/A
  3. ehreeahna29
    Replies:
    7
    Views:
    820
  4. jwdechert
    Replies:
    Views:
    N/A
  5. vigneshkumar
    Replies:
    0
    Views:
    249
Loading...