Help with upgrade to Android 2.2 froyo.

Discussion in 'Android Forum' started by Ddonegan, Dec 28, 2010.

  1. Ddonegan

    Ddonegan Member

    Joined:
    Dec 28, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Just got my droid today, and it's great so far. However, i've tried manually upgrading to 2.2 but without much success. Can someone walk me through it?
    If it's any help my phone says it's running android 2.2.1. Thanks.
     
  2. spaz33g

    spaz33g Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    orange county, ca
    Ratings:
    +0
    Then you're already on froyo. In fact that would be the newest moto release of froyo.

    tappin and a talkin
     
  3. Ddonegan

    Ddonegan Member

    Joined:
    Dec 28, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Weird, it doesnt have the clock or any of what ive seen in videos.
     
  4. spaz33g

    spaz33g Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    orange county, ca
    Ratings:
    +0
    What clock are you looking for. Were the videos you've seen specifically about the droid or were they on another device? For instance if it was on an htc or newer moto then what you saw could have been attributed to their ui

    tappin and a talkin
     
  5. Ddonegan

    Ddonegan Member

    Joined:
    Dec 28, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    They were for the Droid. Must be a widget i dont have. Oh well.
     
  6. spaz33g

    spaz33g Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    orange county, ca
    Ratings:
    +0
    [​IMG]

    Did it look like one of those?

    tappin and a talkin
     
  7. Ddonegan

    Ddonegan Member

    Joined:
    Dec 28, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Yes! That one!
     
  8. spaz33g

    spaz33g Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    orange county, ca
    Ratings:
    +0
    That's basically the htc sense clock. Often immitated but not native to motorola. The two widgets pictured there are beautifull widgets (top) and weather and toggle widgets (bottom)

    They are both available in the marketplace but are both paid. I highly reccomend beautiful widgets though. I bought it orriginally to immitate sense but since its fully customizable this is what I have it like now.

    [​IMG]

    tappin and a talkin
     
  9. titans

    titans Premium Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    2,662
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +0
    If you want the bottom clock in spaz's first picture i'd highly reccomend buying Fancy Widget Pro. 2 bucks and you get the closest thing to HTC Sense clock.
     
  10. Ddonegan

    Ddonegan Member

    Joined:
    Dec 28, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    when you buy the app does it charge it directly to the bill or another credit card charge?
     
  11. spaz33g

    spaz33g Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    orange county, ca
    Ratings:
    +0
    Credit card. You'll have to set up a google checkout acct.

    tappin and a talkin
     
  12. Ddonegan

    Ddonegan Member

    Joined:
    Dec 28, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Alright thanks. This forum is a lot of help.