Help with sinking my DROID Razor Max with my pc

Discussion in 'New Member Introductions & Site Assistance' started by Robbob67, Jan 2, 2013.

  1. Robbob67

    Robbob67 New Member

    Joined:
    Jan 2, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I cant seem to get to do so
     
  2. dezymond

    dezymond Tech Support Mod Staff Member Premium Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    11,056
    Likes Received:
    752
    Trophy Points:
    558
    Location:
    Bay Area, California
    Ratings:
    +769
    Current Phone Model:
    Samsung Galaxy s4
    What OS are you running?
     
  3. smalltowngirl13

    smalltowngirl13 DF Administrator Staff Member

    Joined:
    Jan 9, 2010
    Messages:
    6,734
    Likes Received:
    492
    Trophy Points:
    198
    Location:
    Kansas
    Ratings:
    +499
    Current Phone Model:
    Xperia Z3v
    Twitter:
    smalltownlife13
    Hello and welcome aboard!

    Is your PC recognizing your device when you plug it into the computer?
     
  4. Robbob67

    Robbob67 New Member

    Joined:
    Jan 2, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    connecting razor to pc

    I m using windows 7
     
  5. Robbob67

    Robbob67 New Member

    Joined:
    Jan 2, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    No my PC doesn't recognise my phone when I plug it in
     
  6. JSM9872

    JSM9872 DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    12,923
    Likes Received:
    287
    Trophy Points:
    498
    Location:
    Pennsylvania...
    Ratings:
    +287
    Current Phone Model:
    Galaxy Note 3
    Welcome to Droid Forums!! I do not have a Razr but have you tried rebooting your PC? Perhaps try another one to see if it works on that one?
     
  7. SFGate

    SFGate Guest

    Ratings:
    +0
    Welcome to the site. DancingNexus