Help with rooting

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by Dj Carpenter, Oct 20, 2010.

  1. Dj Carpenter

    Dj Carpenter Silver Member

    Joined:
    Sep 17, 2010
    Messages:
    2,446
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +0
    I've been looking for ways to root a droid already running 2.2. I saw an app called Universal Androot which was for a one click root but it just tells me it's failed. It says it's for rooting phone that are already running Froyo but it's not working. Any ideas? Or maybe an alternative way to root my 2.2 Droid?
     
  2. Dj Carpenter

    Dj Carpenter Silver Member

    Joined:
    Sep 17, 2010
    Messages:
    2,446
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +0
    I have a different built than what is required. I need a root for build FRG22D
     
  3. mwhartman

    mwhartman Super Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,739
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    153
    Location:
    South FL
    Ratings:
    +12
  4. Dj Carpenter

    Dj Carpenter Silver Member

    Joined:
    Sep 17, 2010
    Messages:
    2,446
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +0
    Is this the only one available?n I found another that's simpler but I don't know if it's good or not
     
  5. mwhartman

    mwhartman Super Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,739
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    153
    Location:
    South FL
    Ratings:
    +12
  6. Dj Carpenter

    Dj Carpenter Silver Member

    Joined:
    Sep 17, 2010
    Messages:
    2,446
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +0
    Can you help me with something else? I downloaded the Android SDK and the Jave and extracted the files to another folder but when I go to the folder the SDKsetup.exe isn't available. I don't know why it's not showing up. What am I doing wrong?