help with ROM

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by mamonte, Apr 13, 2011.

  1. mamonte

    mamonte New Member

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I rooted with Z4 and just went to install Liberty ROM and after I got the bootstrap I followed the steps and now my phone has just had the Liberty sign on it for 3 hrs. Is this usually what it does or have I screwed my phone?
     
  2. Quicksilver7714

    Quicksilver7714 DF Super Moderator Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Jul 2, 2010
    Messages:
    2,436
    Likes Received:
    60
    Trophy Points:
    113
    Ratings:
    +60
    So its just trying to bootup up. Correct?

    Sent from my DROIDX using Tapatalk
     
  3. mamonte

    mamonte New Member

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    correct it just has the Liberty logo on the screen and no buttons work. I just didn't know if it was supposed to take a long time.
     
  4. Quicksilver7714

    Quicksilver7714 DF Super Moderator Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Jul 2, 2010
    Messages:
    2,436
    Likes Received:
    60
    Trophy Points:
    113
    Ratings:
    +60
    It should not take 3 hours. I would do a battery pull. It has been a while since I have flashed anything on my X.

    Sent from my DROIDX using Tapatalk
     
  5. Droid-Xer

    Droid-Xer DF Super Moderator Premium Member

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    2,404
    Likes Received:
    55
    Trophy Points:
    113
    Location:
    El Paso, TX
    Ratings:
    +55
    Do a battery pull, put back in, hold power and home until you get a triangle , press search key, then do a factory reset. Don't push the camera button all the way down to select. You probably didn't wipe data.