help with overclocking droid x

Discussion in 'Droid X Roms' started by bklynscoobz, Feb 28, 2011.

  1. bklynscoobz
    Offline

    bklynscoobz New Member

    Joined:
    Feb 28, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    r. Ok so im new to this site. I no how to root my droid. I was using fission but I want to know if I can use htc scene on my droid and how can I overclock it to 1.5 ghz or better. Can some 1 help me out
     
  2. X_TAC23
    Offline

    X_TAC23 DF Super Moderator

    Joined:
    Mar 10, 2010
    Messages:
    1,789
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    68
    Location:
    deep in the heart of texas
    Ratings:
    +3
    Welcome to the site. In the market search for droid overclock, its made by jrummy. I would use caution going up that high I would start at about 1.1 and work my way up until your phone locks up. I
     
  3. CD95YJ
    Offline

    CD95YJ Member

    Joined:
    Nov 2, 2010
    Messages:
    868
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Colorado, USA
    Ratings:
    +1
    Yeah, test your phone at increasing increments so you can find when it starts to get unstable. If you go all out to 1.5ghz you might end up with some major bootlooping and have to sbf back to stock.
     
  4. bklynscoobz
    Offline

    bklynscoobz New Member

    Joined:
    Feb 28, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Ok thanks. Im about to try it now.
     
  5. mikex
    Offline

    mikex Member

    Joined:
    Feb 3, 2011
    Messages:
    179
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I've had the best luck with over clock pro. It calibrates the highest and lowest your particular phone can run. Takes out all the guess work.
     
  6. bklynscoobz
    Offline

    bklynscoobz New Member

    Joined:
    Feb 28, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I think I did it right. I used droid clockwork. I hope I did it right. I really don't see a speed change as yet. Any advise