help with market problem

Discussion in 'UltimateDroid' started by wolf102, Sep 25, 2010.

  1. wolf102
    Offline

    wolf102 Member

    Joined:
    Apr 3, 2010
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    hi in running ultimate droid number 8.when i go to install an app from the market it downloads it but sticks on the install and never fully installs the app.It also does this when i am doing updates.what do I need to do to fix this?
  2. mwhartman
    Offline

    mwhartman Super Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,739
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    South FL
    I'm not familiar with UD's roms but check his site to see if there may be a market patch
  3. DF Smod
    Offline

    DF Smod New Member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    11,477
    Likes Received:
    93
    Trophy Points:
    0
    Try going to settings/applications/manage applications/market/clear data & cache
  4. wolf102
    Offline

    wolf102 Member

    Joined:
    Apr 3, 2010
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    i tried that yesterday
  5. mwhartman
    Offline

    mwhartman Super Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,739
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    South FL
    Did you make any recent changes/updates? How long have you been running V 8?
  6. wolf102
    Offline

    wolf102 Member

    Joined:
    Apr 3, 2010
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    i have been running v 8 since it came out but i did switch to the latest buggless for a day and then came back to ultimate v 8 and thats when the problems started
  7. mwhartman
    Offline

    mwhartman Super Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,739
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    South FL
    Did you wipe the data and cache when you returned to UD? Or do you make a backup of UD before you switched to BB? If so, restore it and see if that resolves the issue.
  8. wolf102
    Offline

    wolf102 Member

    Joined:
    Apr 3, 2010
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    i tried that to with no luck
  9. mwhartman
    Offline

    mwhartman Super Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,739
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    South FL
    did you wipe the data and cache?
  10. wolf102
    Offline

    wolf102 Member

    Joined:
    Apr 3, 2010
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    yes i did.
  11. mwhartman
    Offline

    mwhartman Super Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,739
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    South FL
    Probably not what you want to hear but my only other thought is to try a different rom.
  12. wolf102
    Offline

    wolf102 Member

    Joined:
    Apr 3, 2010
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    i just tried to connect my phone to the computer the phone and computer wouldnt pair up so i pulled the sd card and turned the phone back on.without the sd card it my phone is not having problem downloading updates from the market.now im really confused
  13. mwhartman
    Offline

    mwhartman Super Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,739
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    South FL
    So am I! I have no idea what would be on the SD card that would prevent the downloads from completing.

    It would be interesting to see what would happen if you copied the entire SD card to your computer and reformatted the SD card.


    I apologie and I do not mean to let you hang but I must sign of in about 5 minutes. Sorry!
  14. DF Smod
    Offline

    DF Smod New Member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    11,477
    Likes Received:
    93
    Trophy Points:
    0
    You can try formating your SD card and see if it makes a difference
  15. wolf102
    Offline

    wolf102 Member

    Joined:
    Apr 3, 2010
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    how do i format my sd card
  16. mwhartman
    Offline

    mwhartman Super Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,739
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    South FL
    Yes but make a backup because many of the SPR and RM/CW files are stored there.
  17. wolf102
    Offline

    wolf102 Member

    Joined:
    Apr 3, 2010
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    i just put my sd card back in and tried to hook up to my computer my phone will no recognize the computer.
  18. DF Smod
    Offline

    DF Smod New Member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    11,477
    Likes Received:
    93
    Trophy Points:
    0
    If you can copy and then erase your SD card via card reader then you can reformat it with your device and then copy your files back over
  19. wolf102
    Offline

    wolf102 Member

    Joined:
    Apr 3, 2010
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    once i copy and erace the card how do i reformat it
  20. DF Smod
    Offline

    DF Smod New Member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    11,477
    Likes Received:
    93
    Trophy Points:
    0
    Put it in your device and power up, go to settings/sd card and phone storage/unmount SD card and then format, when it's done formating you can remount the card and then see if the Market improves