Help with Beautiful Widgets

Discussion in 'Android Applications' started by Sbeck, Feb 14, 2011.

  1. Sbeck
    Offline

    Sbeck Member

    Joined:
    Dec 14, 2010
    Messages:
    143
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I bought Beautiful Widgets and I'm using the big home screen widget on my home screen. The default skin is suppose to be the white face flip cards for the clock... but its NOT. It's just white numbers with a transparent background. I can even go in and swap to a different skin and come back to the default and its still not the white flip cards. Please help!

    Sent from my DROIDX
     
  2. spaz33g
    Offline

    spaz33g Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    orange county, ca
    Ratings:
    +0
    The standard background isn't a flip clock. It's the transparent one with the white numbers. There are tons of flip clocks in their collection though, why not just download one of those?

    tappin and a talkin
     
  3. Sbeck
    Offline

    Sbeck Member

    Joined:
    Dec 14, 2010
    Messages:
    143
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Well under configure, the one labeled standard skin looks like the white flip clock but in reality it's white numbers on a transparent background. I did pick several of the downloaded skins but can't find the perfect one yet.

    Sent from my Rooted/O'Clocked X
     
  4. nerdslogic
    Offline

    nerdslogic Silver Member

    Joined:
    Nov 20, 2010
    Messages:
    2,531
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Cybertron
    Ratings:
    +1
    Sounds like you just need to play with it and get familiar.
     
  5. Sbeck
    Offline

    Sbeck Member

    Joined:
    Dec 14, 2010
    Messages:
    143
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    That's what she said! LOL

    Sent from my Rooted/O'Clocked X
     
  6. spaz33g
    Offline

    spaz33g Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    orange county, ca
    Ratings:
    +0
    Mine shows the clear one. Hot sure what's causing that issue
    [​IMG]

    I guess just keep trying to find the skin that's right for you.

    tappin and a talkin
     
  7. nerdslogic
    Offline

    nerdslogic Silver Member

    Joined:
    Nov 20, 2010
    Messages:
    2,531
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Cybertron
    Ratings:
    +1
    dirty dirty boy.....;)....I like your style
     
  8. Sbeck
    Offline

    Sbeck Member

    Joined:
    Dec 14, 2010
    Messages:
    143
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
  9. Sbeck
    Offline

    Sbeck Member

    Joined:
    Dec 14, 2010
    Messages:
    143
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
  10. nerdslogic
    Offline

    nerdslogic Silver Member

    Joined:
    Nov 20, 2010
    Messages:
    2,531
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Cybertron
    Ratings:
    +1
    ok I apologize for this but I can't see photobucket images at work....so....did you download any skins?
     
  11. Sbeck
    Offline

    Sbeck Member

    Joined:
    Dec 14, 2010
    Messages:
    143
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Dang it!! Trying to upload a shot of it. Yes, I downloaded about 10 of them.

    Sent from my Rooted/O'Clocked X
     
  12. spaz33g
    Offline

    spaz33g Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    orange county, ca
    Ratings:
    +0
    I see what you mean but it must be displaying the wrong skin. Like I said there's tons of skins like that And one of them will surely fit your needs

    tappin and a talkin
     
  13. Sbeck
    Offline

    Sbeck Member

    Joined:
    Dec 14, 2010
    Messages:
    143
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Crap. I took a picture with ShootMe and when I try to upload it says invalid picture format!!!

    Sent from my Rooted/O'Clocked X
     
  14. spaz33g
    Offline

    spaz33g Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    orange county, ca
    Ratings:
    +0
    I heard you liked screenshots so i put a screenshot in your screenshot[​IMG]
    Anyway like i said its obviously screweing something up so it doesnt really matter what its showing. Thats just not the default skin.

    tappin and a talkin
     
  15. Sbeck
    Offline

    Sbeck Member

    Joined:
    Dec 14, 2010
    Messages:
    143
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    NOW explain how u got ur screenshot on there! I may need to switch apps!

    Sent from my Rooted/O'Clocked X