Help rooting Droid Razr 4.1.2?

Discussion in 'Droid RAZR Hacks' started by CarrierX, Dec 26, 2012.

  1. YelloEye

    YelloEye Member

    Joined:
    Jun 27, 2012
    Messages:
    65
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +4
    I'll have to make sure I do this when I get root back.
     
  2. nastybynature

    nastybynature New Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Vancouver, WA
    Ratings:
    +0
    I need Wifi tether to get internet access on my Nexus 7. Can't USB tether with my tablet or I would use pdanet.
     
  3. enkryptik

    enkryptik Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    yeah but pdanet requires a program to be installed on pc and it also creates a strange network type. Wifi tether works straight out of the box with the wifi tether for root. I'd still change the entitlement check to 0 on that one though.
     
  4. nastybynature

    nastybynature New Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Vancouver, WA
    Ratings:
    +0
    If I do this to get root, will I be able to revert back to bone stock in case I need to warranty replace my phone?
     
  5. Krenzy

    Krenzy Member

    Joined:
    May 1, 2012
    Messages:
    264
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +5
    You can go back to stock but they will be able to tell it was rooted.
     
  6. FoxKat

    FoxKat DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    12,968
    Likes Received:
    3,462
    Trophy Points:
    738
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +3,802
    Current Phone Model:
    Droid Turbo, and Nexus 6!
    This is great info and I am going to give it a run now! Thanks SOOOOO Much for posting this. You make this community that much better with your exploration and generosity. I'll let you know how it goes. Wish me luck! :biggrin:

    Update: I ran Command and ADB'd in. It found the Spyder, then I tried the Mount command, but it failed "Operation not permitted". How do I run Command in Admin mode>?

    Tried push su, ended with "error: device offline".
     
    Last edited: Dec 29, 2012
  7. enkryptik

    enkryptik Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Right click and goto properties. Somewhere should have run as admin box.
    When you enter su does it deny you?
     
  8. FoxKat

    FoxKat DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    12,968
    Likes Received:
    3,462
    Trophy Points:
    738
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +3,802
    Current Phone Model:
    Droid Turbo, and Nexus 6!
    SU not found.
     
  9. YelloEye

    YelloEye Member

    Joined:
    Jun 27, 2012
    Messages:
    65
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +4
    Perhaps something he did earlier setup something for root?
     
  10. enkryptik

    enkryptik Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I had device offline before running as admin. I've verified that I had no su prior to doing this
     
  11. YelloEye

    YelloEye Member

    Joined:
    Jun 27, 2012
    Messages:
    65
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +4
    I just tried his instructions as well, mine fails at the 2nd step with
    Code:
    /system/bin/sh: su: not found
    Won't let me push su anywhere giving me a
    Code:
    error: device offline
     
  12. enkryptik

    enkryptik Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    You should be able to at least push it to \sdcard\ as that's not a protected area.
     
Search tags for this page
droid razr root 4.1.2
,

how to root droid razr 4.1.2

,
how to root droid razr maxx 4.1.2
,
how to root motorola razr 4.1.2
,
how to root razr maxx 4.1.2
,
motomizer
,
root 4.1.2 razr
,

root droid razr 4.1.2

,
root files for razr 4.1.2
,

root razr 4.1.2