help rooting a 2.1 droid

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by droiddon817, Apr 30, 2010.

  1. droiddon817
    Offline

    droiddon817 New Member

    Joined:
    Apr 7, 2010
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i have a manually updated 2.1 moto droid. i have been trying to root for a few days and the rsd i downloaded does not have a start button to input the sbf file. can someone email me and walk me through this. ive tried everything on here. someone please help!!!! and installing a custom rom would help also.

    email-antwaun84817@gmail.com
    aim-justkiccit@yahoo.com
  2. christim
    Offline

    christim DF Super Moderator Rescue Squad

    Joined:
    Jan 23, 2010
    Messages:
    5,112
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    New England
    Defining "everything" makes it easier for folks not to suggest what you have already tried.


    • Reinstalled rsd lite and its drivers?
    • re-downloaded the sbf file multiple times?
    • renamed the sbf file?
    • tried just making up a name in the filename box, like 123.sbf to see if the start button activates?
    • tried flashing either the sprecovery rom or the 2.01 stock rom?
    • tried it from someone else's computer?
    • made sure your phone is recognized down below in the "model" column?
    the start button doesn't input the file, the [...] button does.
  3. droiddon817
    Offline

    droiddon817 New Member

    Joined:
    Apr 7, 2010
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i have tried all of the aabove excep from someone elses cpu.
  4. droiddon817
    Offline

    droiddon817 New Member

    Joined:
    Apr 7, 2010
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    yes. .... button works but start doesnt
  5. christim
    Offline

    christim DF Super Moderator Rescue Squad

    Joined:
    Jan 23, 2010
    Messages:
    5,112
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    New England

    Someone recently posted (last 24 hrs I think) that they did just this on a different pc and it worked fine. No idea what was wrong with their pc that prevented it.
  6. droiddon817
    Offline

    droiddon817 New Member

    Joined:
    Apr 7, 2010
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    now the start is coming up after i change name but it is saying flash fail