Help! ROMs not installing! :(

Discussion in 'Team Chaos' started by natecolt, Jun 1, 2010.

  1. natecolt

    natecolt New Member

    Joined:
    May 24, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Its just flashing at the droid name and eye. nothing more.
     
  2. mwhartman

    mwhartman Super Moderator/RS
    Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,734
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    453
    Location:
    South FL
    Ratings:
    +12
    Did you wipe data?
     
  3. natecolt

    natecolt New Member

    Joined:
    May 24, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Yes, and cache.
     
  4. mwhartman

    mwhartman Super Moderator/RS
    Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,734
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    453
    Location:
    South FL
    Ratings:
    +12
    Hold on I'm trying to get another member of the rescue squad to help
     
  5. natecolt

    natecolt New Member

    Joined:
    May 24, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Its okay, I can hold. (I feel like Im on the phone with tech support. No offence.) =P
     
  6. mwhartman

    mwhartman Super Moderator/RS
    Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,734
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    453
    Location:
    South FL
    Ratings:
    +12
    None taken. The folks on the squad just want to help
     
  7. natecolt

    natecolt New Member

    Joined:
    May 24, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    You guys are great. :D
     
  8. jstafford1

    jstafford1 Super Moderator
    Rescue Squad

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    11,315
    Likes Received:
    1,677
    Trophy Points:
    573
    Location:
    Hebron, Oh.
    Ratings:
    +1,820
    Twitter:
    jstaff79
    We are tech support...says so on the sign :)

    I had this problem a while ago. Every update.zip I tried wouldn't go through. May I ask what you were running prior to this install?
     
  9. natecolt

    natecolt New Member

    Joined:
    May 24, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I was running stock 2.1-update1 with HelixLauncher1. Everything stock.
     
  10. jstafford1

    jstafford1 Super Moderator
    Rescue Squad

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    11,315
    Likes Received:
    1,677
    Trophy Points:
    573
    Location:
    Hebron, Oh.
    Ratings:
    +1,820
    Twitter:
    jstaff79
    I had trouble coming off stock as well. Try flashing a different ROM and see if that works. I had to try 3 or 4 before I got one to work.

    Sent from my Droid using Tapatalk
     
  11. natecolt

    natecolt New Member

    Joined:
    May 24, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    So, use something like RSD to put the ROM on there?
     
  12. jstafford1

    jstafford1 Super Moderator
    Rescue Squad

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    11,315
    Likes Received:
    1,677
    Trophy Points:
    573
    Location:
    Hebron, Oh.
    Ratings:
    +1,820
    Twitter:
    jstaff79
    No don't need to do that. Did you make a nandroid backup before trying to install this one?

    Sent from my Droid using Tapatalk
     
Search tags for this page
how to install a rom when it says no such file or directory
,

rom not installing

,

roms not installing

,
roms not installing ds4ios