help please!!!

Discussion in 'Motorola Milestone' started by apy1592, Dec 15, 2010.

  1. apy1592

    apy1592 New Member

    Joined:
    Dec 5, 2010
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    we tried flashing a rom to my cousins milestone and now its stuck in a bootloop :/ any help?
     
  2. Droid DOES!!

    Droid DOES!! What iDoesn't
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    6,375
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    178
    Ratings:
    +35
    Did you wipe data and cache?

    DroidForums junkie!!
     
  3. apy1592

    apy1592 New Member

    Joined:
    Dec 5, 2010
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    yeah we did it through rom manager we flashed a recovery like five time just to make sure and then clicked install and wipe cache and data..what if i wipe it from the recovery menu? i can get into custom recovery but i dont wanna screw up worse
     
  4. apy1592

    apy1592 New Member

    Joined:
    Dec 5, 2010
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    would a factory reset work?
     
  5. Martin030908

    Martin030908 Super Moderator

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    8,773
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Ratings:
    +0
    if the rom is the issue then it may very well...

    did the rom have a custom kernel? is it specific for the milestone?
     
  6. Droid DOES!!

    Droid DOES!! What iDoesn't
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    6,375
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    178
    Ratings:
    +35
    Are you using clockworkmod or sp? How much experience do you have with flashing ROMs and the like?

    DroidForums junkie!!
     
  7. apy1592

    apy1592 New Member

    Joined:
    Dec 5, 2010
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    it was metiCkMod-FRG83Dv0.2.zip it didnt say anything about the kernels or anything he just wanted his phone to look different and stuff but im never been able to flash a rom succesfully so this is the last time i try it but now he just wants his phone back to normal it wouldnt install on clockwork it said it couldnt be found so we tried the recovery and installed it that way now its stuck in a bootloop
     
  8. Martin030908

    Martin030908 Super Moderator

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    8,773
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Ratings:
    +0
    as mentioned.... clockwork or sprecovery to install?
     
  9. apy1592

    apy1592 New Member

    Joined:
    Dec 5, 2010
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    not much experience and i was using clockwork but in clockwork it said file couldnt be found so i installed it through custom recovery and it rebooted then got stuck
     
  10. apy1592

    apy1592 New Member

    Joined:
    Dec 5, 2010
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    i used clockwork
     
  11. Droid DOES!!

    Droid DOES!! What iDoesn't
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    6,375
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    178
    Ratings:
    +35
    Ok, VERY important question: is it bootlooping at the M or the boot animation?

    DroidForums junkie!!
     
  12. Martin030908

    Martin030908 Super Moderator

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    8,773
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Ratings:
    +0
    a factory reset should reset the device back to out of the box condition.

    however, all settings on the device and apps installed will be reset as well. (paid apps will show in market as they are linked to your g-mail account)