1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Help needed !!

Discussion in 'Android Forum' started by vmani007, Nov 13, 2010.

  1. vmani007
    Offline

    vmani007 New Member

    Joined:
    May 21, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hello every 1 :)
    I did pretty something bad to my milestone.. i installed DroidX Multitouch keyboard in my milestone and when i tried to install my stock android keyboard(i backed up this before installing the multitouch keyboard)android dint allow it to install.
    So what i did was i copied the LatinIME.apk(stock keyboard apk)into system/app using root explorer and factory reset my phone.
    Now Its showing an error "process com.android.inputmethod.latinprocess com.android.inputmethod.latin" has stopped unexpectedly try again latter..
    I know i have done something bad...can any 1 help this out please in fixing this please :)
  2. jstafford1
    Offline

    jstafford1 Super Moderator

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    9,055
    Likes Received:
    125
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Hebron, Oh.
    have you made sure there's no traces of the DX keyboard left?? Sometimes clearing dalvik cache is needed. Also could try a factory reset.

    Sent from somewhere...
  3. DF Smod
    Offline

    DF Smod New Member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    11,477
    Likes Received:
    93
    Trophy Points:
    0
    It seems what has happened is that you pasted the LatinIME.apk and didn't set permissions - Try going into Root Explorer system/app and long pressing on LatinIME.apk and selecting permissions - make sure all read and all write blocks are checked and all execute blocks are unchecked and then reboot
  4. vmani007
    Offline

    vmani007 New Member

    Joined:
    May 21, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    yes i factory reset`ed the phone and now i am stuck with a black screen and a pop up message showing"process com.inputmethod.latin"is not responding try again later :(
  5. vmani007
    Offline

    vmani007 New Member

    Joined:
    May 21, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I am unable to access my home screen at all ..I am stuck with a black screen and a error pop up message showing "process com.android.inputmethod.latin"is not responding try again later.
    Yes i dint set the permission:( man ! I forgot to :( !! is there any work around for fixing it ??
  6. vmani007
    Offline

    vmani007 New Member

    Joined:
    May 21, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I am unable to put my phone in debuggin mode also :( because I am stuck in a black screen !! is there any way to put my phone in debugging mode ? like from my pc via adb
Search tags for this page

com.inputmethod.latin error

,

prozess com.android.inputmethod.latin p990