Help me stuck on " ussd running"

Discussion in 'Motorola Droid Pro' started by nadsad, Mar 31, 2012.

  1. nadsad
    Offline

    nadsad New Member

    Joined:
    Mar 29, 2012
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i have a DROID PRO GLOBAL from VERIZON, i cant check my balance prepaid by " *101#, or *102#, and it stuckes on USSD RUNNING

    plz help, is there any application or way to fix this??
  2. monodioo
    Offline

    monodioo New Member

    Joined:
    Mar 30, 2012
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  3. nadsad
    Offline

    nadsad New Member

    Joined:
    Mar 29, 2012
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks, i will try this
  4. nadsad
    Offline

    nadsad New Member

    Joined:
    Mar 29, 2012
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  5. nadsad
    Offline

    nadsad New Member

    Joined:
    Mar 29, 2012
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    any help
  6. monodioo
    Offline

    monodioo New Member

    Joined:
    Mar 30, 2012
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i've seen a post that says when its running the ussd code, try press *101# one more time :)
  7. nadsad
    Offline

    nadsad New Member

    Joined:
    Mar 29, 2012
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    lol, i think its a problem that noone can solve
  8. monodioo
    Offline

    monodioo New Member

    Joined:
    Mar 30, 2012
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    well atleast u can use your droid as a phone :( Mine now runs on wifi only~~~
  9. nadsad
    Offline

    nadsad New Member

    Joined:
    Mar 29, 2012
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    ^^! im sorry about that. But why?? is it a CDMA PHONE???
    U Know, Sfone is a company that's running CDMA network in VIetNam, but it's gonna die....
  10. monodioo
    Offline

    monodioo New Member

    Joined:
    Mar 30, 2012
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    yeah xD I know, and Im surprised that you know about that too :) They say Sfone is gonna closed this year, and/or changed to GSM's. So well. Or if there're miracles, Verizon's gonna buy Sfone and start things all over. Many ppl here is still in love with the cdma technology, too bad it has to end this way :(

    I found somewhere that Droid Pro has a GSM brother (not pro+) ...
  11. katman504
    Offline

    katman504 New Member

    Joined:
    Nov 15, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Eastern Europe
    Why is it only wifi

    mine was like that when i got to europe and none of the gsm stores or my operator could offer a solution..whenever i tried to phone out it just dropped the call, signal strength was next to nothing, but i could sms. is it the same for you?
Search tags for this page
droid 2 global ussd code running
,
droid razr ussd code running
,
how to fix ussd running on motorol
,
how to remove ussd code on motorola droid razr
,
how to remove ussd running in motorola xt610
,
how to stop ussd code running
,
i cannot check my credit balance on motorola razar
,
motorola mb855 ussd code
,
ussd code not running on motorola droid
,

ussd code running

,
ussd code running droid pro
,
ussd code running fix
,
ussd code running how to stop
,
ussd code running motorola razr
,
ussd code running while calling