Help me get rid of the milestone browser PLEASE!!!

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by jrl9851, Feb 28, 2010.

  1. jrl9851
    Offline

    jrl9851 New Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    709
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I'm running BB 1.1 and this milestone browser is driving me absolutely crazy. It doesn't keep up with my typing at all.

    How would I go about getting rid of it, but keeping bb 1.1? I just want the stock browser back. I couldn't care less about pinch and zoom.
  2. srt4mn
    Offline

    srt4mn New Member

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    MN
    Bump, wondering this also.
  3. MJ5150
    Offline

    MJ5150 New Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    1,040
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Lacey, Washington
    Once you find the APK for the stock browser, it would just be a matter of some commands in ADB to remove/rename the current browser files and then push over your stock ones. Five minutes tops, not including reboot. :D

    -Mike
  4. srt4mn
    Offline

    srt4mn New Member

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    MN
    That's what I figured, anyone know where a stock browser .apk is though? I tried searching the forums to see if someone had posted it up somewhere, but no dice.
  5. tanqueray
    Offline

    tanqueray New Member

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    80
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Before doing this, what are you using or the Browser instead?

    su
    mount -o remount,rw -t yaffs2 /dev/block/mtdblock4 /system
    cd /system/app
    rm Browser.apk
    mount -o ro,remount -t yaffs2 /dev/block/mtdblock4 /system
    sync
    reboot
  6. hatboysam
    Offline

    hatboysam New Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Same problem here, I'd love some help.