Help!!! Market apps are M.I.A.!!!

Discussion in 'Droid X Tech Support' started by alpha25100, May 23, 2011.

  1. alpha25100
    Offline

    alpha25100 New Member

    Joined:
    Mar 25, 2011
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Az
    Ratings:
    +0
    I got a dx replacement, and now alot of apps that I had available on the market don't even seem to exist on replacements market?!
    I tried Market Fixer, but still nothing?!
    Someone Help me Please!!!

    Sent from my DROIDX using DroidForums
  2. haxerpaylay
    Offline

    haxerpaylay Member

    Joined:
    Jan 11, 2011
    Messages:
    347
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +1
    Happened to me too. Not really sure what to do. But it only. Happened with only one application so I think it was just erased from the market.

    Sent from my DROIDX using DroidForums
  3. alpha25100
    Offline

    alpha25100 New Member

    Joined:
    Mar 25, 2011
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Az
    Ratings:
    +0
    I am missing alot, most of what I used to have?!

    Sent from my DROIDX using DroidForums
  4. urisbigb
    Offline

    urisbigb New Member

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I have the same problem. I had some apps before and during the time my phone was rooted, now some of them aren't showing up on my unrooted "stock" phone. They are available on the web market, but it says my Droid isn't compatible, what is wrong?
  5. jchammer123
    Offline

    jchammer123 Member

    Joined:
    Mar 22, 2010
    Messages:
    940
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Houston
    Ratings:
    +2
    This seems to be happening a lot lately. My D1 recently started having the same issue. Including some apps I had already purchased.

    Sent from my Droid
  6. DroidBurgundy
    Offline

    DroidBurgundy Member

    Joined:
    May 24, 2011
    Messages:
    149
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    Seeing posts like these made me start using Titanium Backup, in hopes that if I ever have a similar issue I will at least regain the apps I had.
  7. Nyteravyn
    Offline

    Nyteravyn Member

    Joined:
    Mar 3, 2011
    Messages:
    810
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Location:
    MidWest
    Ratings:
    +4
    Funny how no one is saying which apps they are missing...
    Anyone?

    Sent from my DROIDX using DroidForums
  8. alpha25100
    Offline

    alpha25100 New Member

    Joined:
    Mar 25, 2011
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Az
    Ratings:
    +0
    Droid forum, droid x forum, xda developers, android news with the newspaper logo, contract killer,etc,etc. Pretty much everything I try to look up! Not even angry birds!!!
    ANGRY BIRDS!!!!

    Sent from my DROIDX using DroidForums
  9. alpha25100
    Offline

    alpha25100 New Member

    Joined:
    Mar 25, 2011
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Az
    Ratings:
    +0
    I had them on my my previous dx rooted, with GB.588.
    That dx went out on me, got a replacement, "refurbished like new" and am now having Issues.

    Sent from my DROIDX using DroidForums
  10. jchammer123
    Offline

    jchammer123 Member

    Joined:
    Mar 22, 2010
    Messages:
    940
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Houston
    Ratings:
    +2
    The two I'm missing that I care about is contract killer and spb shell. Other than that its hit or miss if I'm gonna find what I'm looking for in the market.

    Sent from my Droid
  11. DARTH MAXIMUS
    Offline

    DARTH MAXIMUS Member

    Joined:
    Mar 31, 2011
    Messages:
    91
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    have all of you tried clearing data for market in settings?, whatever the problem is, it is fixable as i sbf'd yesterday to froyo(all apps installed) then installed gbrooted(all apps installed),and finally gb.595 and yes.. they all came down fine including the apps in question. best of luck to you all

    Sent from my DROIDX using DroidForums
  12. alpha25100
    Offline

    alpha25100 New Member

    Joined:
    Mar 25, 2011
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Az
    Ratings:
    +0
    Tried all that, wipe cache, clear data, uninstall updates, reinstall updates, uninstall market, reinstall market 2.3.4, tried gb 2.3.6 no matter what I try no success!
    Also tried many market enablers, market code enablers.
    Just frustrated, feeling seriously deprived, makes want to call verizon and demand a different phone non motorola!

    Sent from my DROIDX using DroidForums
  13. DARTH MAXIMUS
    Offline

    DARTH MAXIMUS Member

    Joined:
    Mar 31, 2011
    Messages:
    91
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    what about a factory reset, or mayb a batt pull? on my switch to gb, the stock video showed itself butwasnt installd so i shut down and it restored itself

    Sent from my DROIDX using DroidForums
  14. XDRDX
    Offline

    XDRDX Member

    Joined:
    Nov 4, 2010
    Messages:
    134
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    The reason your market apps are gone is because you have the wrong ro.build.fingerprint in your build.prop. You need to use the JRummy's Market Fixer to change it or change it manually to the 2.3.340 fingerprint and then reboot and they will all show back up.

    Sent from my DROIDX using Tapatalk
  15. alpha25100
    Offline

    alpha25100 New Member

    Joined:
    Mar 25, 2011
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Az
    Ratings:
    +0
    @XDRDX I have Jrummy root tools, and tried the market fixer that is in it. Still no go! How go you manually correct this?

    Sent from my DROIDX using DroidForums