Help! Installed Liberty 2.0.1 on a rooted 2.3.340

Discussion in 'Droid X Rooted Help' started by dlion16, Apr 26, 2011.

  1. dlion16

    dlion16 New Member

    Joined:
    Apr 21, 2011
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    NYC
    Ratings:
    +0
    lost in a liberty spinning eagle. pulled battery, same deal. what do i do? about to lose it...

    and, holding down home and power button boots to the liberty screen, then to android system recovery.

    i don't want to do a system restore. any ideas?
     
  2. ldopa

    ldopa Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    4,742
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Rochester NY
    Ratings:
    +2
    No way to get into clockwork? Maybe you need to sbf? Hope someone more experienced can help. I'm considering flashing liberty (my first rom), but reading stuff like this deters me

    Sent from my rooted DROID2
     
  3. dlion16

    dlion16 New Member

    Joined:
    Apr 21, 2011
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    NYC
    Ratings:
    +0
    i don't know how to get into clockwork. and i don't know how to sbf. i tried liberty because it seemed to be ok.
     
  4. Likemyx

    Likemyx New Member

    Joined:
    Jan 24, 2011
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    all i can tell you is im in the same boat and i did a sbf and im still stuck looking here for help
     
  5. Rasper912

    Rasper912 Member

    Joined:
    Jan 12, 2011
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    If you tried to go from Gingerbread to froyo(aka, Liberty 2.0), then you're going to have to sbf back to froyo and then go from there.

    Sent from my DROIDX using DroidForums
     
  6. dlion16

    dlion16 New Member

    Joined:
    Apr 21, 2011
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    NYC
    Ratings:
    +0
    no, on stock 2.3.340, rooted with z4root. i installed titanium backup and did a bacup. next i tried to install liberty 2.0.1 and ran into trouble.
     
  7. Rasper912

    Rasper912 Member

    Joined:
    Jan 12, 2011
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Ok, then your next step is a system restore man. And if that doesn't help, sbf is your answer.

    Spoken into a can, attached to some string, attached to another can that YOU happen to be holding.
     
  8. spaz33g

    spaz33g Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    orange county, ca
    Ratings:
    +0
    before all that, the first thing you should do in a bootloop is get in to stock recovery and do a factory reset.
     
  9. Likemyx

    Likemyx New Member

    Joined:
    Jan 24, 2011
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    could you give me any advice im stuck on the spinning eagle and ive done a sbf twice with no change,I was on liberty, what i did was i loaded the gb liberty(it worked great) and i then tried to load the blur alarm clock from the tool box thats when the bootloop hit. i downloaded the sbf file from this forum and it had worked once before now all i get is the moto symbol then the eagle
     
  10. spaz33g

    spaz33g Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    orange county, ca
    Ratings:
    +0
    if you flashed the 2.3.340 sbf in rsd lite and it completed without error then you should try booting in to stock recovery and doing a data wipe. this happens all the time after an sbf flash.
     
  11. BoJatey

    BoJatey Member

    Joined:
    Mar 15, 2011
    Messages:
    113
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
  12. Likemyx

    Likemyx New Member

    Joined:
    Jan 24, 2011
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    thanks i had tried that twice and no luck but after your post i gave it one more try and it worked thanks spaz33g