help-installation bb7.6

Discussion in 'Android Roms' started by daman2231, Feb 18, 2010.

  1. daman2231
    Offline

    daman2231 New Member

    Joined:
    Feb 18, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I rooted my phone and installed bb 7.5 as:

    - Learn how to root and install Bugless Beast from start to finish.

    When I installed bb7.6 by installing update.zip or restore/backup nandroid, after reboot my droid keep booting at Moto icon. I put back bb7.5, my phone is ok.
    Am I missing any step here since no one have this kind of problem?
    Please help
  2. natediddy1120
    Offline

    natediddy1120 New Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    3,183
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    ???
    Whenever I first installed 7.6 I got constant reboots also...but I pulled the battery and after that it made it to the lock screen....so I hurried and opened SetCPU real quick and turned it down from 1200MHz to 1000MHz...

    Pete has it already set at 1200MHz...and this isn't good for some ROMs/phones...evidently mine doesn't run good on BB 7.6 at 1.2GHz

    Maybe try doing this? But try it with the nandroid file instead of the update.zip file and just back up all your apps with Astro
  3. gotta have that funk
    Offline

    gotta have that funk New Member

    Joined:
    Dec 18, 2009
    Messages:
    870
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    yea if it doesnt work it just means your phone cant handle the 1.2 GHz it's overclocked to by default...
  4. daman2231
    Offline

    daman2231 New Member

    Joined:
    Feb 18, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I tried it but no luck. One time it went to lock screen but it was freezing. Duno what to do now, maybe go back to bb7.5
  5. mjs31
    Offline

    mjs31 New Member

    Joined:
    Oct 30, 2009
    Messages:
    873
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    NE Texas
    Yeah, if you are just feezing all the time with 7.6 I would go back to 7.5 or else do a nandroid install which will wipe your system. I did not have an issue just doing the zip upgrade.
  6. kristoff125
    Offline

    kristoff125 New Member

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    596
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Good news is 7.7 is out today, so soon as it's done being uploaded it'll work, he said he changed the speed to 600mhz default so you won't have this problem again.
  7. daman2231
    Offline

    daman2231 New Member

    Joined:
    Feb 18, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    wow...that's so cool. Thanks alotttttttt
  8. kristoff125
    Offline

    kristoff125 New Member

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    596
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Almost seems like sarcasm.