HELP.. I use Mac OSX

Discussion in 'Android Tech Support' started by pandies, May 14, 2010.

  1. pandies

    pandies Member

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I want to root my phone so badly.. lol... I am using Mac OSX..
    I have flashed using SpfRecovery..
    Don't know what to do from here...
    Could someone PLEASE help me...
    thanks...
    pandies
     
  2. hookbill

    hookbill Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,502
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    168
    Location:
    N.E. Ohio
    Ratings:
    +7
    Thread moved to rescue squad for further assistance.
     
  3. ashkev843

    ashkev843 Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    321
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    So you already have spf recovery on the phone? Then you need to put on a rom that already has root built in to it. I used this guide it worked perfectly. Start at box option 3 if you already have spf. Having a mac is irrelevant if you already have the spf flashed. The rest can be done from your droid.

    www.droidforums.net/forum/hacking-faqs/39254-sbf-root-unroot.html
     
    Last edited: May 15, 2010
  4. pyro6128

    pyro6128 Senior Member

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Messages:
    1,517
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    68
    Location:
    NYC
    Ratings:
    +8
    just download a terminal emulator from the market. I use a mac too. Instead of using adb and all that, just open up terminal emulator and enter the commands there. Its very easy
     
  5. ashkev843

    ashkev843 Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    321
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I am on a mac too. I use adb all the time for pushing stuff back on. Especially for pushing framework stuff back on if you edit it. Makes it alot easier. Took a while to figure it all out but now it works flawlessly.