HELP I have no idea what to do.

Discussion in 'HTC Droid Incredible' started by jraybebe, Dec 10, 2010.

  1. enlightened

    enlightened DF Super Moderator

    Joined:
    Sep 6, 2010
    Messages:
    1,074
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Location:
    NYC
    Ratings:
    +4
    Okay, when Doug gets back we'll be ready to roll. He's the best troubleshooter for Incs and if he can't fix it, it almost certainly just isn't possible. Doug rocks.
     
  2. doug piston

    doug piston Premium Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    1,203
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +4
    Was wondering if that would catch your attention. :)



    Well your best option is to try a factry reset. Seeing as you can even get into the OS you will have to do this through Hboot.

    There are some scary words in this post but really it is quite easy. But the downfall is everything will be erased off of the phone. IE contacts, texts, and apps. Apps and contacts should be saved with google.


    If you decide you want to try this, power off the device and reboot while holding the power and volume down button. You'll see a white screen and 3 skate borders. Scroll to factory reset using the volume buttons and press the power button once you get there. It will wipe the phone and hopefully rebboot for you after that.
     
  3. jraybebe

    jraybebe New Member

    Joined:
    Dec 10, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    NY
    Ratings:
    +0
    im going for it... thank you so much doug ill post to tell you how it goes...
     
  4. jraybebe

    jraybebe New Member

    Joined:
    Dec 10, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    NY
    Ratings:
    +0
    looks like this did the trick!! thank you so much for saving me a trip to the verizon store i really appreciate it!!!dancedroid
     
  5. enlightened

    enlightened DF Super Moderator

    Joined:
    Sep 6, 2010
    Messages:
    1,074
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Location:
    NYC
    Ratings:
    +4
    Glad to hear that!
     
  6. jraybebe

    jraybebe New Member

    Joined:
    Dec 10, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    NY
    Ratings:
    +0
    Just a question, does this reset include the upgrades or will I get them sent again??
     
  7. mountainbikermark

    mountainbikermark DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Sep 5, 2010
    Messages:
    4,372
    Likes Received:
    1,265
    Trophy Points:
    258
    Ratings:
    +1,363
    That part should have stayed
    When you put your apps back do them 1 at a time in order need just in case it was a rogue app that caused it , you did state you had just put in a new task killer so it might have been the problem

    Support Our Troops!! UltraKeyboarded from a wifi monolith.