Help! I deleted the contents in my nandroid folder.

Discussion in 'Android General Discussions' started by aczaplicki, Mar 7, 2010.

  1. aczaplicki
    Offline

    aczaplicki New Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I was cleaning up my phone and I deleted the contents in my nandroid folder. When i went to boot into recovery it was the stock recovery, so I took them out of the trash can and put them back. I rebooted again, and it is the same stock recovery. What should I do. Thanks.
     
  2. natediddy1120
    Offline

    natediddy1120 Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    3,180
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    ???
    Ratings:
    +0
    How did you get back to the stock recovery? Having an empty nandroid folder doesn't revert you back to the stock recovery image?
     
  3. aczaplicki
    Offline

    aczaplicki New Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Im not sure that is all that I changed.
     
  4. nphil
    Offline

    nphil Member

    Joined:
    Feb 16, 2010
    Messages:
    348
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Atlanta, GA
    Ratings:
    +0
    You should still be on sprecovery even if you deleted your memory card contents as sprecovery resides in the recovery partition of your phone. If you want to recreate a backup, just hit backup>simple nandroid backup

    If you really did bork sprecovery, which is HIGHLY unlikely, download http://downloads.droidmod.org/recovery-0.99.3c.img

    copy that to your sdcard.

    open up adb, type in
    su
    flash_image recovery recovery-0.99.3c.img
    reboot
     
    Last edited: Mar 7, 2010
  5. aczaplicki
    Offline

    aczaplicki New Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    When I copied the files back into the folder I must have added one. I deleted everything except the consol one and it is working now. It could have also been the ese53 backup I had in there. Once I deleted that, it is working again.
     
Search tags for this page

nandroid restore deleted