Help! How To Get This Dialer For Apex 1.3.1?

Discussion in 'Droid X Roms' started by belanova, Jan 29, 2011.

  1. belanova
    Offline

    belanova Member

    Joined:
    Jan 29, 2011
    Messages:
    108
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I Had liberty 1.0 but for some problems i had to go back with apex but the phone dialer on liberty was amazing for me someone know how to get this dialer for apex?​
    [​IMG]
     
  2. mcp770
    Offline

    mcp770 Member

    Joined:
    Nov 21, 2010
    Messages:
    596
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Nashville
    Ratings:
    +0
    Try just installing liberty toolbox from the market and install aosp dialer?
     
  3. pyroelite
    Offline

    pyroelite Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    122
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    WA
    Ratings:
    +0
    If you can't do that, pull the dialer.apk out of the liberty rom & use root explorer to mount & replace the sys file & change the permissions & reboot...

    from my DX
     
  4. turdbogls
    Offline

    turdbogls Active Member

    Joined:
    Aug 2, 2010
    Messages:
    1,073
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Location:
    O-Town FL
    Ratings:
    +4
    fixed it for ya. liberty uses wycontacts not AOSP
     
  5. cizzlen
    Offline

    cizzlen Member

    Joined:
    Mar 22, 2010
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Anyone have an answer yet? I really hate the ugly dialer on Apex and definitely miss the Liberty version.
     
  6. deathshead
    Offline

    deathshead Member

    Joined:
    Jun 2, 2010
    Messages:
    90
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    its not that easy as the stock dx dialer is blur and not aosp. needs framework
     
  7. deathshead
    Offline

    deathshead Member

    Joined:
    Jun 2, 2010
    Messages:
    90
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    the Dailer is called cytown - modified dailer .apk I would love to see it on Apex too just for the simple long press to blacklist a number.
     
  8. pyroelite
    Offline

    pyroelite Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    122
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    WA
    Ratings:
    +0
    Apex already has the framework to run a non-blur dialer (standard android) - if you have both installed, it will give you the option of both until you select a fav. The converse, which you might be referring to is not possible is to use a blur dialer on liberty, as it doesn't have the blur framework.

    I might mess with it later on my gf's phone (she has apex)...

    from my DX
     
Search tags for this page

apex phone dialer

,

dx dialer apk