1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Help! How To Get This Dialer For Apex 1.3.1?

Discussion in 'Droid X Roms' started by belanova, Jan 29, 2011.

  1. belanova
    Offline

    belanova New Member

    Joined:
    Jan 29, 2011
    Messages:
    108
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I Had liberty 1.0 but for some problems i had to go back with apex but the phone dialer on liberty was amazing for me someone know how to get this dialer for apex?​
    [​IMG]
  2. mcp770
    Offline

    mcp770 New Member

    Joined:
    Nov 21, 2010
    Messages:
    596
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Nashville
    Try just installing liberty toolbox from the market and install aosp dialer?
  3. pyroelite
    Offline

    pyroelite New Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    122
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    WA
    If you can't do that, pull the dialer.apk out of the liberty rom & use root explorer to mount & replace the sys file & change the permissions & reboot...

    from my DX
  4. turdbogls
    Offline

    turdbogls New Member

    Joined:
    Aug 2, 2010
    Messages:
    1,073
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Location:
    O-Town FL
    fixed it for ya. liberty uses wycontacts not AOSP
  5. cizzlen
    Offline

    cizzlen New Member

    Joined:
    Mar 22, 2010
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Anyone have an answer yet? I really hate the ugly dialer on Apex and definitely miss the Liberty version.
  6. deathshead
    Offline

    deathshead New Member

    Joined:
    Jun 2, 2010
    Messages:
    90
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    its not that easy as the stock dx dialer is blur and not aosp. needs framework
  7. deathshead
    Offline

    deathshead New Member

    Joined:
    Jun 2, 2010
    Messages:
    90
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    the Dailer is called cytown - modified dailer .apk I would love to see it on Apex too just for the simple long press to blacklist a number.
  8. pyroelite
    Offline

    pyroelite New Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    122
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    WA
    Apex already has the framework to run a non-blur dialer (standard android) - if you have both installed, it will give you the option of both until you select a fav. The converse, which you might be referring to is not possible is to use a blur dialer on liberty, as it doesn't have the blur framework.

    I might mess with it later on my gf's phone (she has apex)...

    from my DX
Search tags for this page

apex phone dialer