HELP! Camera Not Working

Discussion in 'Bugless' started by lerit50, Nov 14, 2010.

  1. lerit50
    Offline

    lerit50 New Member

    Joined:
    May 9, 2010
    Messages:
    158
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    When I take a picture, the camera takes the picture, but when I go to look at it in the gallery, there is just a black box with no picture.

    Is this a known bug and how do you solve it?
  2. mwhartman
    Offline

    mwhartman Super Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,739
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    South FL
    Check the camera settings. Open the camera and on the right you will see small icons. Tap the first it scrolls. tap default.
  3. chewcrunchyice
    Offline

    chewcrunchyice New Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I had a problem similar to this. After clearing the settings in the camera app, I renamed the folder where the pictures are stored. The next photo i took worked and recreated the "Camera" folder.
  4. cpuwhiz22
    Offline

    cpuwhiz22 New Member

    Joined:
    May 17, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I had this same problem. All I did was pull the battery and let it sit, then reboot it. After that everything started working again.
  5. lerit50
    Offline

    lerit50 New Member

    Joined:
    May 9, 2010
    Messages:
    158
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    all the other methods didn't work... tried this one, works perfectly now... THANK YOU!
  6. mwhartman
    Offline

    mwhartman Super Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,739
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    South FL
    Glad you got it corrected. Sometimes it is the simple solution that rectifies the problem.

    Mike