Hello im new with a few questions

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by Tonymontana125, Nov 14, 2009.

  1. Tonymontana125
    Offline

    Tonymontana125 New Member

    Joined:
    Nov 14, 2009
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I'm planning on buying a motorola droid, but I have T-mobile. I'm new to this phone hacking thing, is there a way to hack it to make it work on T-mobile? If there is another thread please reffer me to that. Thanx
  2. microbolt
    Offline

    microbolt New Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Tampa, FL
    Nope, T-Mobile uses GSM. Verizon uses CDMA. Two different technologies that are not compatible.
  3. LifeIsABeach
    Offline

    LifeIsABeach New Member

    Joined:
    Nov 2, 2009
    Messages:
    1,290
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    You can certainly hack an iPhone to work on TMobile if you are interested in one of those.
  4. sir
    Offline

    sir New Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    256
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Raleigh, NC
    the phone is also not rooted yet, so even if it was possible to do, it's not yet available.
  5. ei8htohms
    Offline

    ei8htohms New Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    NYC
    it could maybe be done with the Milestone however

    Not sure if anyone's done it yet though or how much you'd have to shell out to get one from EU.